oxus kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Satılık 2009 Fender Custom Shop Custom Deluxe Stratocaster

    Merhaba. Gitar satıldı. İlan eski olduğu için düzeltmeyi unutmuşum.
  2. O

    Satılık 2009 Fender Custom Shop Custom Deluxe Stratocaster

    Gitarın özelliklerinin hepsini aşağıya ekliyorum. Gitarın manyetikleri Seymour Duncan SSL-1 seti ile değiştirilmiştir. Bu manyetikler Blues ve classic rock soundları için idealken daha sert tonlar almak isterseniz modifikasyona ihtiyaç duyarsınız. Gitarda geri kalan her şey orijinaldir. Kozmetik...
  3. O

    Yngwie J Malmsteen

    Malmsteen ve GIT (Guitar Institute of Technology) öğrencileri arasında gerçekleşen konuşmalar, Malmsteen'in ilk solo albümdeki demo kayıtları, ilham aldığı müzisyenler gibi bir çok konunun konuşulduğu ve kendi tekniğinden bir çok örnek çaldığı 1983 yılına ait bir buçuk saatlik ses kaydı...
  4. O

    Gitarda Elektrik Kaçağı?

    Elektro gitardaki kaçak öldürdü Gitar çalarken akıma kapılıp öldü - Milliyet Haber Felaket tellalığı için değil sadece olayın ciddiyetinin anlaşılması açısından paylaştım haberleri. Bence bir daha denemeden ilk işiniz sorunu işinin ehli birine düzelttirmek olsun.
  5. O

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Vakit buldukça askı montajı yapıp gitarlarımı asıyorum. Zulada bir kaç tane daha gitar var yakında onları da asacağım. Bu arada askı yükseklikleri özellikle bu şekilde ayarlandı,. Uzun vadede duvarla ilgili yeni bir projem olacak, gerçekleştirebilirsem buradan paylaşacağım.
  6. O

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Soldan sağa: 1. Carvin DC400 2. USA Dean MAB Gloss Natural 3. Fender Custom Shop Custom Deluxe Stratocaster 4. Carvin DC200 5. 1984 Ibanez DT355 6. 1993 Japon Fender Squier Series Stratocaster...
  7. O

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    @J-P ile sorunsuz bir alışverişimiz oldu. Tüm süreç boyunca son derece ilgili davrandı. Ürünü profesyonelce paketleyip hızlı bir şekilde tarafıma kargo ile ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyorum.
  8. O

    Carvin Custom Shop Gitarlar Hakkında Yardım

    Bir adet Carvin DC200, bir adet de Carvin DC400 gitarım var. DC400'de piezo sistemi, dc200'de aktif kontrol sistemi mevcut. Her iki gitar da kullanım rahatlığı açısından birbirlerine çok yakın olsa da tonları çok farklı. Fiyat/performans açısından rakiplerinin çok ilerisinde olduğunu...
  9. O

    4500 tl ye kadar gitar tavsiyesi

    Carvin dc serisinden herhangi bir model olabilir. Avatarla uyum sağlamış olursun.
  10. O

    Sahte Gitarlar

    Satıcıya mesaj attım. Gitarı almak istediğimi belirttim. Satıcı gitarı 1500 TL ile 2000 TL arasında en yüksek fiyatı verene gitarı satacağını söyledi. Şu an ki en yüksek teklif de 1800 TL imiş. Yani ilandaki fiyat formalite icabı yazılmış, gitarı asıl satmak istediği fiyat 2000 TL.
  11. O

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Soldan sağa : 1985 Ibanez DT-355, Gibson Goddess, Carvin DC-200, Dean USA Gloss Natural
  12. O

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    onura ile yaptığımız alışveriş hiç bir pürüz çıkmadan sonuçlandı.Kafasında soru işareti olan kişiler mesajımı okuyup onura'ya güvenebilirler.Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.POD X3 Live'ı güle güle kullanmasını diliyorum.
  13. O

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    spyh06 nickli arkadaşla sorunsuz alışverişimiz oldu.Anlaşmaya uygun olarak parayı en kısa sürede hesabıma yatırdı, bende en kısa zamanda çakmakları kendisine gönderdim.Herkese bu şekilde sorusuz alışverişler diliyorum.
Geri
Üst