madmet kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Bakkal Durağı (Ank) Blues-rock

    Bakkal durağının parçalarını kesinlikle paylaşmak gerek zira türkiyede çok fazla grubun yapmadığı şeyleri başarıyla yapıyolar.
  2. M

    Ayşegül İnci(Eskişehir)

    Selam Ayşegül bakalım eski dostlardan başka birini daha tanıyabilecekmisin :).Demolarını dinledim çok başarılı çalışmalar tebrikederim,ileride daha özgün ve daha başarılı olacağından eminim,grubunu ve seni daha iyi yerlerde görmek dileği ile...kendine iyi bak.
  3. M

    cicibebe

    Selam cicibebe kaydınızı dinledim yine kaliteli müzikten ödün vermeyip mükemmel bi iş çıkarmışsınız tebrikler...Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum...
  4. M

    cicibebe

    Selam cicibebe....çalışmalardan haberdar olmak istiyoruz...enazından foruma bi merhaba deyin...herşeyin yolunda olduğunu anlayalım :) yeni çalışmalarınızı -daha da iyisi-albümünüzü bekliyoruz.
  5. M

    Türkiye'de Nükleer Santral Kurulmalı Mı?

    Konuyla ilgili bilen bilmeyen herkez konuşmuş. insaf ve idrak sahibi biri bana nükleer enerjisiz sanayileşme ve büyüme sürecinde olan bir ülkenin bunu nasıl başarabileceğini söğleyebilirmi hemen alternatif enerji masallarına dalmayın burada yılda enaz %5 büyüme hedefi olan 75 milyonluk bi...
  6. M

    Osminyum (Kurtarıcı mı?)

    Foruma şöğle bi gözattımda konuyla baya alakalı ve donanımlı olan faust arkadaşımın tespitleri milli hastalığımız olan 'ben doğruya doğru demem doğruyu ben demedikçe' şeklinde özetliyeceğimiz 'çekememzlik'ile sallanmamış.Ben komplo teorilerine ve teoricilerine gıcık biri olmama rağmen Türkiyenin...
  7. M

    Piranha (Death-Thrash)

    İlk kez dinlediğim grubunuzun sahnelere sığmayan performansı tüm sorunlara rağmen çok iiydi...yolunuz açık olsun,başarılar.
  8. M

    Deep Inside (Doom Death) - Ankara

    Bence DeepInside onca aksaklığa rağmen performansından ödün vermedi grubun uymu çok iiydi...
  9. M

    cicibebe

    Tekrar selamlar cicibebe ve tarnado...Öncelikle ben çok teşekkürederim elbette yapılan güzel işlere vakit ayırıcaz,destek olucaz.'Bırak' ile mükemmel bir çalışmaya daha imza atmışşınız bileğnize yüreğinize sağlık.Başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyoruz,tebrikler.
  10. M

    cicibebe

    Selamlar arkadaşlar grubunuzdan haberdar olalı birkaç dakika oldu,'iyiki doğdun' parçanızı keyifle dinledim bence oldukça profesyonelce yapılmış bi çalışma karamsar olmanızın hiç gereği yok...yolunuz açık olsun.
  11. M

    Deep Inside (Doom Death) - Ankara

    geçen konserdeki performansınız çok iyiydi sizinle tekrar aynı sahneyi paylaşmakdan mutluluk duyucaz,başarılar.
  12. M

    Piranha (Death-Thrash)

    Selam arkadaşlar çalışmalarınızda ve konserlarinizde başarılar en kısa sürede demonuzu da dinlemek isteriz....
  13. M

    Barış Manço

    Barış Manço Türkiyede yetişmiş dünya çapındaki ender değerlerimizdendi.Allah rahmet eylesin.
Geri
Üst