donjuanonur kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Star Wars

    star wars 3 te anakine kizmaya calistim ama olmadi o adami çok seviyorum ama sadece anakinken jedimaster bilir neden sevdigimi naber len onur
  2. D

    Ezgi'nin Günlüğü

    Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve sataşma içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
  3. D

    Kazım Koyuncu

    Bu arada; hiç başımızdan eksik olmayan gökyüzüne, günün karanlık saatlerine, ara sıra kopsa da fırtınalara, bir gün boğulacağımız denizlere, eski günlere, neler olacağını bilmesek de geleceğe, kötülüklerle dolu olsa bile tarihe, tarihin akışını düze çıkarmaya çalışan tüm güzel yüzlü çocuklara...
  4. D

    Teoman

    teoman popüler kültür akintisina direnemeyen ama geçmiste sahiden iyi isler yapmis olan bir sarkici bence.simdiki haliyle klasik liseli kizlara hitap eden popcular gibi üzülüyorum ama kendi düsünmüyormu bunu sanki?yoksa para derdinemi düstü???
  5. D

    Paramparça Aşklar Köpekler

    Konusu itibariyle -karanlılık film boyu hakim olmasa da- Requiem'e benzettim.Hayal kırıklıkları .Requiem de olayların mevsimelere ayrılması,Paramparça Aşklarda ise aynı kasabada birbirine bağlantılı olaylar olması çok etkileyiciydi. En çokEski Zapatista olan son karakteri beğendim.
  6. D

    Nazım Hikmet

    Büyük bir enternasyonalist.Vatan Haini şiirini iyi okusunlar türkiyeye mâl olmuş diyenler
  7. D

    Ceyhun Yılmaz

    ya bu adamın edebiyatta ne işi var .ZüppelikGerçek şairlere edebiyatçılara hakarettir bu.Edebiyatçılık da basitleşiyor mu ne?????
  8. D

    Orhan Pamuk

    yalnızca basit bir yazar.popüler kültürün ta kendisi."Pop"çu bi nevi de.Solun tüccarlığını yapıyor.Okuyanına okuyucu demem bence kendisi de bir yazar değil.Popçu
  9. D

    Umut Sarıkaya

    penguen de en sevdiğim mizahcıdır kendisi.Resmen yasayıpta bize normal gelen seyleri anormalmiş gibi hatırlatıyor ve en önemlisi güldürüyor:))
  10. D

    The Others

    hangi kağıtları ya.filmi unutmuşum.du bi izliyim.
  11. D

    The Others

    .Nicole Kidmam hayatının rolünü oynamış.Benden oscar aldı.Zten o gün bugündür aranan bir oyuncu. Herhalde en beğendiğim gerilim.
  12. D

    quentin tarantino

    Kill Bill 2 en iyisi bence. tarantino şu an ne yapıyo.Yeni film yok mu .Haberi olan varmıdır???
  13. D

    Gemide

    Bizim requıem for a dream imiz de bu film.Bence en kaliteli türk filmi.
  14. D

    Requiem For A Dream / Bir Rüyaya Ağıt

    hayır olmasın .Böyle underground ların yeryüzüne çıkmasına uyuz oluyorum.kahrolsun popularite
  15. D

    Requiem For A Dream / Bir Rüyaya Ağıt

    ya üstad bu soundtrack baya iyiymiş .Şöyle bana kalırsa süper de Bi film eleştirmeni filmi soundtrack i için izleyin ,son yılların en iyi müziği falan diyodu.Bu kadar varmı ?
Geri
Üst