pessimistic2124 kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Dilemma

    `var mi ki`yi dinlemek istiyorum. ama nasil??
  2. P

    Detone (Alternatif) - İzmir

    arkadaslar dun gece yine superdiniz.. cok eglendim.. ayrica o kadar yalvarmama ragmen yegane punkı sadece 5 saniye caldiginiz icin de minnettarım (!) belirteyim dedim :)
  3. P

    17 OHM (İzmir)

    selam 3 4 ay önce elime geçmişti "abartısız dünya" ve "sen de git" ogun bugundur dinliyorum.tek kelimeyle harika..sözler mükemmel..müzik süper.başarılar.
  4. P

    Ten-izmir

    arkadaşlar demolar cidden çok iyi..(çağatay süper performansına diyecek yok kayıtlarda)yalnız bi kaç yerde sözleri tam anlayamadım ya.sözlerini gönderir misiniz?özellikle değer mi söyleninkileri.teşekkürler..
  5. P

    Ten-izmir

    biliyorum :) gelicez..
  6. P

    Ten-izmir

    şimdi ben burda tek olumsuz konuşan insan oldum.üzgünüm ama düşüncelerimi söyledim arkadaşlar.çağataya bi kastım yok yani.demoları dinledim,gayet güzel.ona dicek bişeyim yok.adam olmaz bu şehir oldukça başarılı..ne biliyim ya.ilk izlenimim yanlış olduysa kusura bakmayın.. başarılar.. sana da...
  7. P

    Ten-izmir

    arkadaşlar selam geçen cuma dungeonda dinledim sizi.. herşeyden önce sahneye çıkmayan bi insan olarak sizi tebrik etmek istiyorum(çünkü karşıdan konuşmak kolay) ve başarılarınızın devamını diliyorum.. ama bir yandan da gerçeği söylemek gerekirse,çok fazla eksiğiniz var.ilk yarım saat aşırı...
  8. P

    I.B Skati

    yaşasın izmire geliyolaaaar..
  9. P

    Ferman (Alternative) - İzmir

    arkadaşlar bu naz bar nerde bilmiyorum ama eğer bornovadaysa,bu akşam dungeon'a geldiğimde mutlaka uğrucam oraya.ama yosmayı çalın tamam mı :) görüşmek üzere gece.
  10. P

    I.B Skati

    nisan değil de,mayıstaki konserleri mutlaka haber ver bana özgür,gelicem ;)
  11. P

    Ferman (Alternative) - İzmir

    arkadaşlar dün gece çok başarılıydınız.dungeona gelen ilk insanlardan biri olarak,daha kimseler yokken sizi izlemek harikaydı.kurban-yosma'yı süper çaldınız,tebrikler..!sakın repartuardan çıkarmayın.
  12. P

    allahsıztospaalar

    I.B Skati grubunun yegane insanı,yani biricik allahsız tospaa özgür..ben 2 yıldır seni canlı dinlemek için çabalıyorum ama..insan bi davet eder istanbula,"gel içkiler benden der" di mi? :( :P
  13. P

    Alt

    ya gerçekten dehşet verici,kayboluyorum ya bu 2. dönemde.tek kelimeyle mükemmel :) :tap:
  14. P

    allahsıztospaalar

    yeni bişeyler duymak istiyoruuuuum! :?:
  15. P

    Ocean`s 11, 12, 13...

    o lazer dansı gerçekten de mükemmeldi bence.vestel reklamında da ata demirerin aynı dansı yapmaya kalkışması baya geyik olmuş yani!
Geri
Üst