Mack-Yack kullanıcısının son içeriği

  1. Mack-Yack

    7ender Jazz Bass

    7ender Jazz Bass
  2. Mack-Yack

    Aylin Aslım

    Bende basitlik göremedim. Şahsen, Aylin Aslım ı başarılı buluyorum :) Gönül ister böyle kaliteli bir isimin arkasında bas gitarist olmak :mrgreen:
  3. Mack-Yack

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Şeffaf pickguardı nereden temin ettiniz ?
  4. Mack-Yack

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    http://www.basgitarist.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9665 bu link biraz aydınlatıcı olabilir belki ümit :D Dinlediğimiz parçaların çoğunda fender bas kullanılmasının sebebi kolay mikslenmesidir.
  5. Mack-Yack

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Evet o resim gitarı ilk aldığımdaki hali teller yukarda ve roundwound teller takılı, şimdi flatwound takıp indirdim telleri. Şu ana kadar bir çok bas çaldım fakat bas dediğin sound olarak fender jazz bas gibi olmalı :) Gerek ton olarak gerekse kayıtlarda mikslenmesi daha kolay.
  6. Mack-Yack

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    bitki gitardan daha çok ilgi gördü iyimi :D
  7. Mack-Yack

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Bu kadar gitaristin içinde birde basçı lazım sanırım :) işte benim deli oğlanın resimleri :lol: kendisi amerikan fender jazz bastır. 8) 8) :kaydim
  8. Mack-Yack

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    ....
  9. Mack-Yack

    Let It Flow

    Grey man kilibindeki grey man tip olarak ikizim gibi :) klibi ilk izlediğimde dumur olmuştum :) Başarılarınızın devamını dilerim umarım bir gün canlı izlemek nasip olur.
  10. Mack-Yack

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    ümit ayakkabılar neden orada :D
  11. Mack-Yack

    Gitar Askısı

    bas gitarların gövdeleri genelde biraz daha büyük oluyor. birde sap uzun olunca ekstra ağırlık oluşturuyor. kalın askı yükü daha çok alana dağıttığı için rahat oluyor :D birde yastıklıysa, süper :)
  12. Mack-Yack

    Gitar Askısı

    levy's in kalın askısı varmı bildiğiniz ya da kullandığınız? beyaz süet görmüştüm mydukkanda ama stokta kalmamış o yüzden alamadım. Bas gitar kullandığım için kalın askı bulmam gerekiyor :)
  13. Mack-Yack

    Dogmanstar (Brit Rock) - Ankara

    Evet arkadaşlar yaptığımız coverlardan 6 tanesini hucum kayıt aldık. 8) kayıtlarımızı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz; :arrow: http://www.dogmanstar.net/download.htm iyi dinlemeler :zipla
  14. Mack-Yack

    Tansiyon 12.8

    hopbalaaa naptınız fatih?
  15. Mack-Yack

    Tansiyon 12.8

    Hadi bakalım fatih ve serhat kardeşlerim yeni kadroyla başarılar diliyorum sizlere :D yeni kayıt bekliyorum ona göre, ben dinlicem gine ilk :D Konser verin artık :mrgreen:
Geri
Üst