onuncukat kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    herkese slmalr.Harley Benton marka gitar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyordum.sesi ve tonları hakkında.
  2. O

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    Washburn WI 24 Elektro gitar 350 YTL Fender Squier Affinity Fat Strat Elektrogitar 325 Cort M200 Elektro gitar 330 YTL BU 3 gitar arasında kaldım hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim.ne tür bir müzik yapacağımı soracak olursanız rock.Rock diyince pek profesyonel değilim 6...
  3. O

    tellerin cızırdaması

    herkese slm.anfinin sesi yarıyı geçtiğinde cızırdama sesi geliyor(hiçbir şekilde tellere dokunmuyorum)ama elimi tellere dokunduğumda ses kesiliyor acaba bu normalmidir yoksa anfide veeya gitardamı sorun var(anfi:10 watt marshall gitar:oscarschmidt/washburn)
  4. O

    Gitar Efekt Programlari Hakkinda...

    yardım yok mu?:)
  5. O

    Gitar Efekt Programlari Hakkinda...

    öncelikle herkese slmlar. öncelikle sorunum Guitar FX BOX 2.6 ile ilgili olacak.start düğmesine bastığım zaman ''error opening wave input device'' hatasını veriyor.fx box'ın bende 2.5 sürümüde var onda böyle bir hata vermiyor.bu hatanın nedeni ne olabilir acaba?
  6. O

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    herkese slmalr.klsik gitarıma jack girişi yapmak istiyorum.bu jack girişini nerden temin edebilirim?normalde dişi jack deniyor peki bu jackın farklı bir adı varmı?
  7. O

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    herkeslere slmlar.müzik marketine gittim.elektrogitar alacaktım.oscar schmidt by washburn markalı bir elektrogitar gördüm. fiyatıda 200$.ne dersiniz alayım mı bu gitarı?
  8. O

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    elimdeki klasik gitara(markası skylark brand.adını duymamış olabilirsiniz)akustik gitar teli takarsam sapın atmaması için ne yapabilirim.
  9. O

    Gitar Öğrenmek İsteyen Birine tavsiyeleriniz

    herkese slmlar.bir sorum olacak belki aranızdan bazıları gülebilir ama güldükten sonra yardım etmeyi unutmazsınız değil mi? e----------] B--1-1...-- G--3-3...--] D--3-3...--] A--1-1...--] E--1-1...--] 1.perdeye bare basacağımı 3. perdeyede yüzük ve serçe parmağımla basacağımı mı...
  10. O

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    herkese slmlar.elimdeki 350$ sağlam bir elektrogitar alabilirmiyim(2-3 sene beni idare etsin, gitarı değiştirme istediğimde elimde kalmasın)yada biraz daha para biriktirmelimiyim.
Geri
Üst