ZooLander kullanıcısının son içeriği

  1. ZooLander

    Satılık Marshall DSL5C

    Sıfır gibi. Nerdeyse hiç kullanmadığım full lambalı amfi 5w ve 1w seçenekleri var. İhtiyacı olan kaçırmasın. Reverblü modeli olan DSL5CR Zuhalde 21.500 TL. Gelip evimde deneyebilirsiniz. Footswitch fiyata dahildir.
  2. ZooLander

    Satılık Marshall DSL 5C

    Merhabalar, Full lambalı 5 W ve 1 w seçenekleri olan 2 kanallı amfi, kozmetik olarak jak takma yerindeki çizik dışında kusursuzdur. Evde çok az çalınmıştır. Footswitch i hiç kullanılmadı. İstanbul B.Çekmece'de oturuyorum. Dileyen istediği kadar evimde deneyebilir. Reverbsüz modelidir. Reverblü...
  3. ZooLander

    Gitarımın Klavyesi Çok Sert

    Abanoz klavyeye değil maple a sürülmez diye biliyorum ben. Her ağacın hissiyatı farklıdır. Biraz çalın alışırsınız.
  4. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-gibson-lespaul-1959-custom-356769994/detay Buyrun.
  5. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    İlan sahibi ile telefonda konuştum. Pek güvenilir gelmedi. Hatta ilandaki gitarın kendi resimleri mi dedim. İlk başta evet dedi. Sonra ebayde var deyince kendi resimleri değil dedi. Akşam tekrar konuşacağım. Yalnız arkadaşlar eğer bu tip alışveriş yapacaksanız yani önce para sonra kargo gibi...
  6. ZooLander

    Abartı Ilanlar

    Gitarın fiyatı maksimim 300 dolar eder.
  7. ZooLander

    Abartı Ilanlar

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-jasmine-takamine-es40c-1994-kore-uretimi-efsane-seri-324891415/detay Nasıl fiyat?
  8. ZooLander

    Amfini Göster Ey Türkrockcılar

    Turgut Abi, Paisley desenleri dediğimiz Brad Paisley'den mi geliyor. Yani bu gitarlar Brad Paisley signature mü oluyor?
  9. ZooLander

    Hangi akustik/klasik gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Ben Yamaha'nın L serisini öneririm lakin fiyatları sizin bütçenizden yüksek. Sahibinden.com 'da ekteki gitar var. Kondisyonunu billmiyorum.Ancak ciddi ciddi güzel gitar. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-1992-vintage-martin-sigma-dr-41-279439420/detay Ses tahtası...
  10. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    IBANEZ JEM STEVE VAI ÜRETİM ELEKTRO GİTAR - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 234853672 Arakadaşlar İbanez gitarları pek bilmiyorum ancak sahte gibi geldi bana.
  11. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    Sahibi kesinlikle sahte değil diyor. Bana da %99 sahte gibi geldi.
  12. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-taylor-324ce-l10-221167528/detay Arkadaşlar bu gitar sizce sahte mi? İnlayler bana orjinalinden büyük gibi geldi.
  13. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    Dün whatsapp'tan resimlerini bana da gönderdi. Aynı şeyleri söyledim. Bana "Durumunu test eden gitarcı çok iyi bir parça olduğunu söyledi" dedi. Kendisinden birkaç ayrıntılı resim istedim gitarın yanında olmadığını söyledi ve gönderemedi. Belirttiğin gibi kuvvetle muhtemel sahte.
  14. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    Satıcının ilanda replica olduğunu belirtmesi gerek. Uzak durulması gerekir bence. Zaten iron cross'un yapısından bile replicayım diye bağırıyor. Yüksek ihtimalle çin üretimidir.
  15. ZooLander

    Sahte Gitarlar

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-gibson-james-hetfield-signature-iron-cross-220923872/detay
Geri
Üst