azrail kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Kazım Koyuncu

    umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, dualarımız hep onunla... (www.kazimkoyuncu.com adresinden de güzel dileklerinizi iletebilirsiniz kazım abiye.)
  2. A

    Mask

    Bence de.Devam etmelerini isterdim:(. Gerçi kaybolup giden bir çok iyi isim var.Kumdan Kaleler de iyiydi bence (covercı da sayılmazlar) ama Tuna Kiremitçi yazarlığı tercih etti.
  3. A

    Kütüphaneler

    yok ya ben ders için değil kitap alma amaçlı diyorum.zaten odamdan başka yerde de ders çalışamam:)
  4. A

    Kütüphaneler

    Eskiden çok giderdim kütüphaneye. Ama İstanbul'a geldiğimden beri hiç gitmiyorum.Tabi okulumuzun uyduruk kütüphanesini saymazsak... Taksimdeki il halk kütüphanesine de henüz gidemedim ama en kısa zamanda gideceğim. Bana sanki kütüphanecilik ölüyormuş gibi geliyor(?)
  5. A

    Ogün Sanlısoy

    Korkma'nın tanıtımı maddi yetersizliklerden dolayı yapılamamış doğru ama zaten bir deneme albümü olarak çıkarmışmış onu.Bilgisayar teknolojisini kullanmış."O Gün" tamamen canlı kayıt.Şimdilik sadece bir şarkısını dinledim ama almayı düşünüyorum.Radyoda ve televizyonda bu kadar çok çalınması iyi...
  6. A

    Nev

    Çok ilginç.Ben nev'e hiç Rockçı gözüyle bakmamıştım.Bence bu başlık genelde olmalıydı.
  7. A

    Erkin Koray

    Barış Manço, Fikret Kızılok ve şimdi de Cem Karaca...Erkin baba yalnız kaldı :cry: .Sağlıklı uzun ömür diliyorum ona.Bari sen bizi bırakma olur mu Erkin baba...
  8. A

    Aslı

    Albümü daha almadım ama valla ne yalan söyleyim keyfim de kaçtı bu kadar olumsuz yorum sayesinde.Coverladığı parçayı daha önce kim söylüyordu? Şarkıyı biliyorum ama kimden dinlediğimi hatırlamıyorum :roll:
  9. A

    Turgut Berkes

    Ben çok alakasız biyerden bulmuştum kasetini (gimanın 1.5milyona sattığı eski kasetlerin arasından) iyi ki almışım , çok severek dinliyorum.
  10. A

    Erkin Koray

    En sağlıklı bilgiyi PepsiTwist' den alabiliriz herhalde :) . Ehh bizim de Erkin babamız ama onun daha bi başka ...:lol:
  11. A

    Mask

    Ohh ya çok saol.Haklısın ama napıyım şaşırdım.Hayır en azından senin gibi yapsınlar.Dinledim iyiydi falan desinler.Hiç tepki verilmemesi garip geldi.
  12. A

    Mask

    Ohh çok iyi kocaaa sitede mask hakkında iki satır birşey yazacak kimse çıkmadı.şaşırtınız beni.Neyse... Forum yöneticileri bari kapatın bu başlığı da boşa yer kaplamasın.
  13. A

    Mask

    Çok ilginç kimse birşey yazmamış.Tanımıyor musunuz yoksa şuan ne yaptıklarıyla ilgili bilginiz mi yok? :roll:
  14. A

    Mask

    Aslı'yla ilgili merakımı giderdim.Şimdi de Mask takıldı aklıma.Onlar hakkında bir bilgisi olan varmı."90lı yılların aşkı " ; "Yaşlanıyoruz galiba"... gibi çoook güzel şarkıları vardı.
  15. A

    Aslı

    iletmiştir inşallah.teşekkürler benayevsen.
Geri
Üst