psch kullanıcısının son içeriği

  1. P

    ODTÜ 21. Uluslararası BaharŞenliği Panayır Alanı Seçmeleri

    Demo gönderen grupları secme zamanı vermiyoruz, katılan demolar secmeler bittikten sonra secme kurulu tarafından dinlenip degerlendirmeye alınıyor. Su sıralar kullandıgımız mail sunucusu ( @metu.edu.tr ] bakımda, o yüzden verdigimiz cevaplar yerlerine ulasmamıs olabilir, bugün 16.00 da tekrar...
  2. P

    ODTÜ 21. Uluslararası BaharŞenliği Panayır Alanı Seçmeleri

    "Müzik Toplulukları Panayır Alanı Sahnesi Konserleri" seçme tarihleri belirlenmiştir. 28 - 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek seçmelere katılmak için başvuru Formunu doldurup en geç 26 Nisan Perşembe Saat 18:00'a kadar [email protected] adresine göndermeniz yeterli olacaktır. Konu ile ilgili...
  3. P

    Custom Pedal Board Yapımı

    ben de bir tane yaptım bugün board. http://www.pedaltrain.com/about.html daki boardların birebir aynısı. ölcülerini isteyen biri varsa verebilirim. Buna bir tane metal canta yaptırmayı düsünüyorum. Ankaradaki o yerin adresini tam olarak verebilirmisisnz..
  4. P

    Echoes

    söz vermistim,gelmek cok istedim ama ödevim cok uzun sürdügünden gelemedim.Ama duyduguma göre yine cok güzelmis.Umarım bir dahaki sefere..
  5. P

    kilink

    tarıkcım bu ne agresiflik,rahat ol: ) bu arada demo cok iyi olmus.Verdigin para sonuna kadar deger.. 4. demoyu bekliyoruz artık.
  6. P

    kilink

    artık demo gelsin
  7. P

    Vocal Cords

    kordonda takılırz :) ayarlayın bayrama kilinkle biseyler.. bari herkesi bir arada görelim:)
  8. P

    Vocal Cords

    arkadaslar demo basarılı olmus,dinledim begendim. Umarım İzmirde oldugum dönemde konseriniz olur da geliriz egleniriz. Uzaklarda olan eski bir dost :wink:
  9. P

    Marla Singer Quartet

    Cok cılgın cocuklar. Ne desem bos. Muzik zaten söyleyeceklerimi anlatıyor.nakarat cok akılda kalıyor. Bütün gün nakaratı söyledim durdum.. Ozellikle bi otuzbir bi cerez ve tomruk eserlerinin kayıtlarını dinledim. Inanılmaz!..
  10. P

    Salane (eski-Josef K.) (Alternatif Rock) - Ankara

    ben de DaveMustaine_64 gibi sempatizanınızım galiba.. Karakterli grup bu olsa gerek.. Basarılar arkadaslar..
Geri
Üst