fenor kullanıcısının son içeriği

  1. F

    Disenchant

    Öncelikle Antalya'dan selamlar.27 Kasım 2005'deki konserinize Fizik! sınavım olduğu için aileden kaynaklanan sebeplerden gelememiştim.Konsere giden arkadaşlarım benim bir salak olduğumu filan söylemişlerdi neyse. Öncelikle metniniz gelmişti Antalya'ya home çalıyorlar,in the name of god...
  2. F

    Demir Demirkan

    bi sor bakalım...
  3. F

    Crossfire

    off en iyisi neden Antalya'dayım. Bu arada crossfire'ın artık bir videosunu istiyorum.Sitedeki gelibolu solo bölümü yetmiyor bana...
  4. F

    Crossfire

    Dün akşam rock market'de nightwolf'un canlı performansını izledim harikaydı.
  5. F

    Crossfire

    Kıskandırmayın beni Antalya'ya da gelin.Of deli oluyorum Antalya clubberlarına...
  6. F

    Catafalque

    Antalya'da izlemiştim sanırım.Geldiniz mi Antalya'ya The Bar'a
  7. F

    Crossfire

    Yok yabancı gayet güzel.Zaten gerçek müzik dinleyen adam İngilizce olsun Fransızca olsun dinler merak etme sen. Bu arada cd işini bir an önce gerçekleştirin.
  8. F

    Crossfire

    Amfi gerçekten imkansız.Zaten Gölge Bar Gizli Bahçe oldu.The Bar var 2 yıl önce Soul Sacrifice ve Catafulque gibi grupların katıldığı bir organizasyon yaptı ama şu anda The Bar'da sahibinin para kazanma sevdası yüzünden Haluk Levent çalıyor.
  9. F

    Crossfire

    fiyat ne :D almak isteriz tabi ama bütce. Bu arada Crossfire'nin Antalya'ya gelmesi için bir iki mekanla görüşüyordum.Gerçi kendileri de biliyor ama birkaç şey yazmak istedim. Antalya'da ki Crossfire seven arkadaşlar lütfen yardım edin.Ben 89'luyum ve bir mekanla konuştuğum zaman beni...
  10. F

    Cem Köksal

    Benim anlamadığım,festivalden önce Türkiye'nin gitar virtüözü olan bu insan;konserden sonra neden tanınmıyor,müzikten anlamıyor.
  11. F

    Cem Köksal

    Şöyle sormalıydın bunu.Cem Köksal'a yapılan haksızlık o gruplara yapıldımı?Eğer okusaydın Cem Köksal'ın açıklamasını ona soundcheck için gerekli zamanın verilmediğini.Şarkı çıkarmasının istendiğini.Konser sırasında bu son şakı dendiğini okusaydın neden onun eleştiri yaptığını anlardın.
  12. F

    Cem Köksal

    böyle bir şey gerçekten olduysa kesin bilerek olmuştur ve çok büyük saygısızlık olmuştur.
  13. F

    Crossfire

    Grubun orjinal albümünü Antalya'da bulamadığım için alamadım.Utanarak söylüyorum ki internetten edindim.Bana şarkı sözlerini nerden bulabilceğimi söyleyebilrimisiniz.
  14. F

    Cem Köksal

    Abi soundwave gibi olsun ona bile razıyım.10 kişi dinleyelim ama gelsin
  15. F

    Nev

    heheh.Mühürlü kaderim cok güzel bi şarkı baya seviyorum.
Geri
Üst