aktsa kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Yurtdışından Gitar Getirirken?

    ben ekim ayında kendi musicmanimi getirdim Amerika'dan. THY'deki yetkilelere gitmeden önce sormuştum dönüşte gitar getireceğim kabine sokabilir miyim diye. Müzik aletlerini kabine alabilirsiniz diye cevap verdiler. Netekim dönüşte gitarı hardcase i ile birlikte kabine soktum. hiç te problem olmadı.
  2. A

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    orasını bilemeyecem walla kardeş :)
  3. A

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    evet 24,75" acaba nekadara gider böyle bir alet 2. el olarak?
  4. A

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    evet abi alışamadım ibanezden sonra. tekrar ibanez almak istiyorum.
  5. A

    Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

    arkadaşlar epiphone lespaul goth studio floydrose li gitarım var. Acaba bu gitarların sıfırı nekadardır? Ben 2. el aldım. alet amerikadan sıfır gelmiş ve alette hiçbir sorun yok ve ben bu aleti ne kadara satabilirim sizce? Gitarın resmide bu:
  6. A

    Pedal Yapımı Hakkında

    ohhhooo ben eminönü taksim karaköy kadıköy daha neresi aklına gelirse :) heryere baktım ama bulamadım. En sonunda bende o plastik olandan takmıştım ama ilk denememde başarısız olmuştum :cry: sonra bununla uğraşacağıma giderim kendime bi prosessor alayım dedim ve aldım. Şimdilik öyle...
  7. A

    Pedal Yapımı Hakkında

    ya bende bişey soriim bari. Bu pedallardaki dpdt swichleri nerden bulabiliriz. Ben zamanında çok aradım ama istanbulda bulamadım malesef. Bir tane buldum oda 2 bacaklıydı. Benim aradığım 6 yada 9 bacaklı olan modeli.
Geri
Üst