iN-tiBet kullanıcısının son içeriği

  1. I

    Þeytantüyü

    Vorkaaaannn nerdesin amcam, digerleri nerdeler ya neden kimse gelmiyo :( Elimdeki tek kaydi kaybetmistim simdi onu buldum, sigaram tutuyor dinliyorum bugun bitmez artik.
  2. I

    Þeytantüyü

    Anaaaa :) ulan diger tukkanda silmisler sagi solu en iyisini yapmissiniz. Vorkancim ahanda selam burdan da, kusura bakmayin hic bakamiyorum bu ara nete dote. Ozledim valla umarim yeni evimiz daha iyi olanzi. sltrkc simdi okudum mesajini da arada bakiyodum buralara bende :)
  3. I

    Courtyard

    Guzel diyosun tabi de ekim basinda geri donmeliyim. Deli oldum zaten o konseri gorunce muthis olur sanirim..
  4. I

    Dark Abyss (Melodik Death Metal) - İzmir

    . ehuehe malesef gercekten oyle :P walla dhl dicem ama 50 usd sanirim bedeli :P neyse ankara araciligi ile alacam siz bi cikarin hele.
  5. I

    Suicide

    Gumbur gumbur bu adamlar. One of Your Neigbours cok saglam bi album kapak tasarimi, kayit kalitesi muthis her seyiyle, ne kadar ozenli bi calisma oldugu ortada. Bence de Erkan Tatoglu buyuk bi isim. Yasasin Turk Gruplari :metal
  6. I

    Courtyard

    Toplama bi cd de dinlemistim ilk defa Moonlight Through Darkness sarkisi ile canli izleme firsatim olmadi ama demoyu cok dinledim ;) hasta olurum kendilerine. Mert zaten kopuk boyle bi girtlak nasil yani dedirtiyor insana. :) umarim bi konsere denk gelirim.
  7. I

    Dark Abyss (Melodik Death Metal) - İzmir

    Icq da gorup gorup ne zaman yeni kayit olacak diye vokalini bunalttigim deli grup. Vokal saglam girtlakli kisilik. gumbur gumbur. Bu arada sonunda iki kucuk kayit daha olmus kosa kosa indirdim okuyunca. (KunduN)
  8. I

    Crossfire

    Decisions of Hate ile gonlumde yer etmislerdi zaten haber bekliyodum hep. Sitenin acildigini ve album haberini gorunce cok mutlu oldum. Videoyu izledikten sonra direk koptum zaten iyi seyler basaracak crossfire. Sabirsizlikla bekliyorum..
  9. I

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    Gordugum en super en muthis haberdi eylul konseri. eylul ortasi ekim basi ankarada olacam umarim konser gerceklesir. Saglam power dinlicez sanirim :metalhead
Geri
Üst