kelle kullanıcısının son içeriği

  1. kelle

    Hangi ses kartını almalıyım?

    M-Audio, beni driver konusunda yarı yolda bırakan yegane firmadır. Millet dünya para verip aldığı 20 yıllık ses kartlarını windows 11'de dahi halen güncel asio driverlarıyla kullanırken, m audio kalbimi kırmıştır. Focusrite scarlett her konuda iyi.
  2. kelle

    Blues-rock olarak coverlanabilecek Türkçe popüler şarkılar?

    Ilginc konu ve ben de merak ediyorum. Su donem, turkce pop muzigini icra eden top 10 sarkicilar kimlerden olusuyor? Spotify yada youtube top listesine bakiyorum ama sonuclar popdan ziyade adini koyamadigim tarzlarda. Ornek verirseniz ben de kafa yorayim. Benim tanidigim bir Tarkan var. Direkt...
  3. kelle

    Boss Dual Cube LX amfi

    İncelemen iiçin teşekkürler. Youtube incelemesini de izledim. Ben, kullanışlı olmasına rağmen bir türlü sevemedim cube'ları. Oyuncak gibi. çıkan bu üründe de bir fark yok. Katana serisi ayrı bir lezzet. Hatta ben katana ilk çıktığı zaman artık cube üretilmez diye düşünüyordum çünkü katana...
  4. kelle

    Alınık Silinebilir

    Saglik olsun.
  5. kelle

    Alınık Silinebilir

    Ben Manyetiksiz halini 4,5 bin ₺ olarak düşünmüştüm.
  6. kelle

    Alınık Silinebilir

    Şimdi ikinci el jackson fiyatlarına bakıyorum sanırım herkes ya tutarsa diyerek fiyatları belirlemiş. 5000 bin tl çok mu bu gitar için? Yorumunuz nedir?
  7. kelle

    Alınık Silinebilir

    Elimde öylece duran bir dxmg var. Üzerinde emg 81-60 var. Manyetiksiz de satabilirim. Bir bakım yapıp satmayı düşünüyorum ama bu bakım yapıp satma işi rahat 10 yıldır var, tembellik. Knob kafaları bir yerlerde, Arka kapak bir yerlerde. Daha da uğraşıp satmadım. Reverb'e baktım 350 - 400 dolar...
  8. kelle

    Sıfırı 2000tl olan gitarın ikinci eline 3000tl isteyen dolandırıcı

    Bu nitelikli dolandırıcılığa mı giriyor gerçekten? Yani bir ürünü olması gerekenden pahalıya satmak. Emin misiniz? Hukukçu musunuz? Açabilir misiniz biraz? Bilgi alma maksatlı soruyorum.
  9. kelle

    VOLUME POTANSI

    Tizlerin gitmemesi için ilgili değerdeki kapasitör ve direnci, paralel yada seri olarak (farketmiyor) volume potansının orta ve sağ ucuna lehimleyerek bu durum çözümleniyor diye okuyup videolarına denk gelmiştim. Bu bilgi de burada dursun. Bu gün-yarın deneyeceğim.
  10. kelle

    kayıt esnasında gelen sürekli cızırtı problemi

    Bende bass gitar sesleri alabilmek için kullandığım bir yazılım. Reaper'da ilgili kanalda fx butoncuğundan seçerek kullandığım. Belki sende başka bir plugin, vst yada efektlerden biri sorun yaratıyor olabilir. Bence ilgili sesin hangi kanaldan geldiğine bir bak, sorunu öyle incele.
  11. kelle

    kayıt esnasında gelen sürekli cızırtı problemi

    Eğer bu cızırtı sesi 10-15 sn de bir saniye kadar süren "hışşşşş" sesi ise, benim kullandığım bir plug in bu duruma neden oluyordu.
  12. kelle

    İnceleme Boss Katana Mini (djent testli)

    Merhaba, Ben de iki yıldır mini'yi kullanıyorum ts808 ile birlikte. Yamaha thr ben denemedim ama Youtube'da Mini ile bir karşılaştırma videosu izlemiştim, Mini'yi almadan önce. Thr hoşuma gitmemiş Mini'yi almıştım. Şimdi senin yorumunu görünce merak ettim, hemen Youtube'da tekrar arattım. "Thr...
  13. kelle

    ses kartı sistemi için hoparlör tavsiyesi

    Kişiselleştirme kartı nedir ya. Sağlıcakla
  14. kelle

    ses kartı sistemi için hoparlör tavsiyesi

    Kelime oyunu falan yok ben neden sana böyle bir şey yapayım. Üzerine basarak söylediğim tek şey arkadaşın belirttiği fiyat. Hala kelime oyunu diyorsun. 600 tl ye amfi yok ki. neyden bahsediyorsun. Bir karşı görüş aldığınızda da olayı kişiselleştirmeyi verin. zor mu?
  15. kelle

    ses kartı sistemi için hoparlör tavsiyesi

    Desktop speakerı örneğin pod xt ile kullandığınızda 600 tl lik bir amfiden daha iyi bir ses ve dinleme zevki sunabilir. "Desktop speakerı gitar kabininden daha iyi performans verir" çıkarımı değil bu.
Geri
Üst