KabaK kullanıcısının son içeriği

  1. KabaK

    Orhan Pamuk

    Bu ülkeyi birarada tutan tüm nitelikler faşistlik cartlık curtluk senin için zaten. Noktalama işaretlerini önemsememen de edebiyatla bir alakan olmadığının en güzel göstergesi.
  2. KabaK

    Orhan Pamuk

    Biraz konu dışı olacak ama sebep senin saldırgan yazıların; ben senin bir okur olduğuna, yukarıda yazdığın yazarların herhangi bir eserine vakit harcadığına inanmıyorum, yanılıyorsam ve harcamışsan da olması gereken gelişme sende meydana gelmemiş. Yazı yeteneğini geliştirmenin en önemli...
  3. KabaK

    Orhan Pamuk

    Bazılarının anlamak istemediği, bazılarının anlayıp da işine gelmediği ve bazılarının da gerekli kapasite yoksunluğundan anlayamadığı konulardan birisi şu; bir insanın bireysel olarak bir konuda başarılı olması, onun mensubu olduğu ülke menfaatlerine ters söylemlerde bulunduğunda, bundan hicap...
  4. KabaK

    Dean Vmnt Dave Mustaine Signature...

    Inlayler çok uyduruk olmuş. Headstock daha karizmatik bişi olabilirdi. Ama yine de şöyle bir karşına alıp bakınca güzel gitar diyebiliyorsun. Hayırlı olsun tüm müzik ve müzik avadanlıkları camiasına.
  5. KabaK

    konserde çalınacak şarkılar

    Heroes-Masterplan
  6. KabaK

    Emg manyetikleri nasıl bilirsiniz ??

    Aktif EMG'lerin pili azaldıkça etkisini nasıl gösteriyor?
  7. KabaK

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    Forumda pilli manytetik kullanan yok mu hiç? Bir de; pilli manyetik=aktif manyetik ve pilsiz manyetik=pasif manyetik mi demek?
  8. KabaK

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    Peki pil takmayınca hiç mi çalışmaz yoksa pasif manyetik performansı mı verir?
  9. KabaK

    Etkileyici Düşünceler ve Güzel Sözler

    Gölge, doğarken küçülme, batarken büyüme eğilimindedir. Anlık fotoğrafı değil süreci düşün.
  10. KabaK

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    Pilli manyetiklerin pilleri azaldıkça etkisini nasıl gösteriyor?
  11. KabaK

    Charvel / Jackson Başlığı

    Tek tel neyinize yetmiyor?
  12. KabaK

    Orhan Pamuk

    Orhan Pamuk'un kendi kendine bok atması bana da tuhaf geldi. Tabi o meşhur sözünden sonra bir kısım ermeni asıllı insanların ve bu söylemde kendinden bir parça bulan kimi şahsiyetlerin taptığı biri oldu.
  13. KabaK

    Charvel / Jackson Başlığı

    İşte bu :D
  14. KabaK

    Orhan Pamuk

    Orhan Pamuk meselesi sadece bir yazar ve onun eserlerinden ibaret değil. Orhan Pamuk KENDİ söylemleriyle uluslarası politika ve mücadeleye malzeme oldu. Bu saatten sonra her Orhan Pamuk konusu açıldığında edebiyat değil söylemlerinin uluslararası mücadeleye ve ülke menfaatlerine etkisi konuşulur...
  15. KabaK

    Orhan Pamuk

    Ne demek kimse kimseye karışmasın? Oh be ne ala dünya, adamlar ülkenin kuyusunu kazsın kimse de beyefendilere karışmasın, rahat bıraksın.
Geri
Üst