Pedher kullanıcısının son içeriği

  1. Pedher

    Akbaba

    ben de buldum mp3'ünü zamanında nasıl da çekmiş can, iyi geldi şimdi..
  2. Pedher

    Maskara

    valla ben şöyle kışa girerken kır zincirlerini ya da sensiz'den yanayım, yumşak yumşak :)
  3. Pedher

    Maskara

    Klibi çektim diye demiyorum ama hakikaten güzel adamlar; tek tek adam olarak da harbi ve sağlamlar... duruşlarıyla beni heyecanlandırmış insanlar :) 2.klibi ne zaman çekiyoruz :)
  4. Pedher

    Zamanda Yolculuk Mümkün mü?

    einstein abimiz demişti sanırım. öyle bir şeyler hatırlıyorum, ışık hızına ulaşan maddenin maddeyle alakası yoktur gibilerinden.
  5. Pedher

    Zamanda Yolculuk Mümkün mü?

    Hımmm... Işık hızı olayı zor, çünkü ışık hızına ulaştığımızda enerji olup dağılıyoruz zaten böyle bir sorun var; ışınlanma? bi ihtimal mümkün, zerreyi ışınladılar ama maddeyi ışınladıklarında tekrar toparlayamıyorlar diye biliyorum. Zaman yolculuğu konusunda; zamanın ve boyutun ne olduğu...
  6. Pedher

    Son Dört (Rock) - Ankara

    :) hayır bizim o günkü elimizdeki listede de 8 grup vardı. alla alla diyorum, birisi fazladan ç ıkıp çaldı ama kim; benim ortak çıkanları tek tek almış o diyor 9 çıktı ben diyorum 8 çıktı. neyse, neticede üstadım, bonus trackler çoğunlukla inletirmiş, sizinkisi de öyle oldu. çalışırız inşallah...
  7. Pedher

    Son Dört (Rock) - Ankara

    tebrikler arkadaşlar, biz de sponsor olarak jürinin hemen yanındaydık. zor seçim oldu gerçekten de. bu arada bizdeki afişlerde 8 grup vardı, 9 mu çıktı o gün veya son dörtün başka bir adı daha mı var?
  8. Pedher

    Tolstoy

    alakasız olacak ama bi başlığın harflerini küçültsek :)
  9. Pedher

    quentin tarantino

    NAtural Born Killers ın neresini beğenmiyor tarantino anlamıyorum. Bence oldukça sağlam olmuş. Ya da bana mı öyle gelliyor..
  10. Pedher

    Gemide

    Sağlam ve aslında kendinden daha da derin bir film. Ama ne yazıkki Lalelide Bir Azize için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Düşünce güzel ama uygulama beter olmuş..
  11. Pedher

    Aranan Kitaplar

    Kutsal İsyan Ve Barış'ı arıyorum...
  12. Pedher

    Orhan Pamuk

    Ahh ya şimdi ben ne diyeyim? Abi Türk Edebiyatında Kara Kitap gibi bir kitap daha var mıdır? Sinirlenmeyeceğim, sinirlenmeyeceğim :)
  13. Pedher

    Requiem For A Dream / Bir Rüyaya Ağıt

    Abi kesinlikle izlemeyin!!! Hayatınızın içine edilir. (tabii sinemaya ne denli içten bağlı olduğunuza bakar) Bunalımın derinlerine ineceğim zaman takar izlerim. Beter birşeydir verdiği his. Aranofsky kardeş below'un senaryosunu yazmıştı ama çok gereksiz bir film olmuş. Yeni requiem'ler çekmek...
  14. Pedher

    Akbaba

    ahh be unusualim nasıl dinleyisim geldi şimdi. Kaset var da deckim yok.
  15. Pedher

    Whisky

    Abi Türkiyede müzikle uğraşıyorsan yan bir işin olacak zaten. Ama bu işin müzikten daha ön plana çıkmaması lazım. Sadece müzik yaparak geçinmeye çalışan adamlar, promosyon vs peşinde koşuyor, ek bir para gelsin diye. O zaman da millet linç ediyor. Bence de umarım yaparlar. İhtiyaç var gibim bu...
Geri
Üst