Slacktion kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Volvox

    murat özyüksel diye birinin albümünde söylemiştir teoman harbe giden sarı saçlı çocuk'u.. volvox kayıtları sadece şebnem'de var.. daha ayrıntılı bilgi edinmek ve o zamana ait fotoğraflar görmek için www.seboistnet.com a uğrayınız..
  2. S

    Truva - Trojan War

    Brad Pitt'in çekimleri tamamlanmış mitolojik filmi.. Fragmanları gösterimde şu sıralar ve izleyenler çok güzel olacak gibi diyorlar.. merakla beklemekteyim Brad Pitt, Achilles rolüyle çıkcak karşımıza..
  3. S

    Son durak 1-2-3

    ilk film bence de gayet iyi idi.. ayrıca filmde başrollerden bi tanesini sonradan tanıyacağımız dawson's creek dizisindeki jack karakteri oynuyormuş :P kaderi yenemezsiniz tadında bir filmdi.. 2. sini sevmedim daha doğrusu çok gereksiz buldum sonuçta konu hep aynı bi de ilk filmle güzel...
  4. S

    American Pie

    izlemediğim.. gayette ön yargıyla yaklaştığım filmler dizisi.. hepsi birbirinin aynı konu ve klişe komiklikler (?!) olduğunu düşünüyorum..
  5. S

    quentin tarantino

    natural born killers tarantino filmi diil bildiğim kadarıyla senaryo tarantino'nun ama yönetmen oliver stone.. valla arada kaldım oy verirken rezervuar köpekleri ve pulp fiction ikisini de çoook severim.. özellikle rezervuar köpeklerinin sonu hayatımda izlediğim en iyi final sahnesidir..
Geri
Üst