maskara kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Aylin Aslım

    nerde o 4 gün 4 gece...üff..yaf..degişmeseydi keşkee..
  2. M

    Teoman

    dinleyici olarak rahatsız olduum nokta benm piyasa olması..ve bunada dinleyiciler karar verebilir bence..
  3. M

    Barış Akarsu

    bilmiyorum belkide..sahsi fikrim bu sadece..tesekkür ederim yinede..
  4. M

    Barış Akarsu

    ewette arkadaslar diger gruplar,yada sanatcılar coverların,sarkının sahibi gibi sölemiyolar..benm rahatsızlıım bu yöndeydi..sarkı güzel tabiki..
  5. M

    Barış Akarsu

    bu adamı sevmiorum diye forma bende giriyorum cnnkü bu barıs akarsu formu..eleştri yada görüş belitmek,sadece olumluları yazmak demek diildir.. barıs akarsu bnce cover parcayla cıkıs yapmamaliydı..ve kendi sesiyle,kendi tarzıyla cıkmalıydı..cok daha iyi olabilirdi..
  6. M

    Minigun

    minigun ı daha yeni keşfetmenin üzüntüsünü yaşıyorum..:)ama cidden çok iyiler..beni bırakma favori şarkım..her gün mutlaka bi kere dinliorm..ne diim cokca başarılar..
  7. M

    Baba Zula

    ben yeni dinleme fırsatı buldum ve cok begendim kendilrini..müzik süper..
  8. M

    Teoman

    klasik teoman eleştrisi diildi..ben teomanla baslamıştım rock dinlemeye..son albümüyle evet bi benzerlik var ama ben sadece piyasa olmasını kastetmiştim..ön planda olmasını,reklam yapmasını fln..anlatabildim mi bilmiyorm..
  9. M

    Teoman

    teomanın ilk 2 albümü süperdi..özellikle papatya sarkısına bayılırdm..daha sonralarda işi ticarete döktü ve sırf bu yüzdende cok piyasa oldu..tüm karizmasını yok etti bana göre..nerde eski teoman..
  10. M

    Gripin'

    arada manisa planı var mı yok mu diye sorsam?
  11. M

    Özlem Tekin

    albümü için sert denilmişti ben dinlemedim ama sölenildii kadar diil denilio dogru mu acaba??meraktayım..alıcam kısa zmnda
  12. M

    Gripin'

    gripin,yeni yeni piyasa atılmış gruplar arasında en kalitelilerin basında gelir bence..canlı performanslarida cok iyi..coverlarını unutmamak lasım :wink:
  13. M

    Aylin Aslım

    aylin aslım ne olursa olsun tarzını degiştirmemeliydi bence..cok farklıydı..şimdi diyerleri gibi oldu diye düşünüyorum :roll:
Geri
Üst