diabolusdice kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Second (Punk Rock)-istanbul

    15 mart konseri iyiymiş zakkum olmasa daha bi iyiymiş gideceğimdir
  2. D

    Düz Mantık

    punta rock yarışmasında finale kalmış bu beyler.şöyle de bir bulletin yollamışlar: 'Düz Mantık punta rock yarışması finalinde 21 ocak tarihinde.desteğinizi bekliyoruz desek yeridir.yarışmada 1.ye bi milyar para.2.ye bi tane gitar veriyolar.3.ye demo yapıyolarmış.10 tane grubun içine falan...
  3. D

    Pin-up

    efenim şöyle ki; www.pinupband.com a giriyorsunuz.orada 'ulaş' butonuna tıklıyorsunuz. 'Kime' adlı kutucuğun yanında bir ok olacak.orada 'konser ve organizasyon' butonuna tıkladıktan sonra başlıyorsunuz yazmaya.bu kadar.
  4. D

    Gripin'

    Nerede okuduğumu hatırlamıyorum fakat Şubat ayında çıkacağı söylenmiş.
  5. D

    Gripin'

    e artık çıksın albüm.
  6. D

    Yeniharman - Eskişehir

    Yeni Harman'ın Samsun'a geleceği doğru mudur ?
  7. D

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    Tebrikleer tebrikleer şak şak şak! Bu canlı olacak yayının saati kaçtır acaba??
  8. D

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    Hohaha şaka gibi ya deseler inanmazdım=) Uzun zaman oldu canlı canlı izlemeyeli.Bekliyor Samsun dört gözle=)
  9. D

    Pinhani

    Dün Balıkesir konserinde 'Ağlama' ve 'İstanbul'da' yı telefondan canlı bağlantıyla dinlemiş bulunmaktayım :) Uzun zaman olmuştu canlı izlemeyeli.Özlemişim mutlu oldum.
  10. D

    Pegasus(Alternatif Rock) - Samsun

    Ayça hanımdan ses çıkmadı daha ama geliyoruz yani kırmızıbagetimin de dediği gibi :P
  11. D

    Anima

    Mutlulukla şaşkınlığı bir arada yaşıyorum.Gerçekten çok çok sevindim sizleri Samsun'da görebileceğim için.Aklımın ucundan geçmezdi.'Yağmurla Gelen' i Ceylan'la söylemek güzel olacak.Sabırsızlıkla bekliyoruz!
  12. D

    HeXa (numetal ) - Ankara

    Aralık ayında gelecem Ankara'ya umarım hala çalıyor olursunuz biyerde de izleme fırsatım olur ya da mangaclub üyesi olarak özel bi konser isterim sizden eheh :P Şaka bi yana başarılar arkadaslar destekçiyiz! :wink:
  13. D

    Pinhani

    Antalya Gizli Bahçe'deki konserde albüme koymadığınız bir şarkıyı söylediniz.Yanlış hatırlamıyorsam adı 'Ağlama'ydı ya da değildi hatırlayamadım:) Acaba bu şarkıyı 2.albüme koyma gibi fikriniz var mı?Oldukça güzel bir şarkıydı çünkü..
  14. D

    Pin-up

    Biraz düşünceli olmak lazım,ben keyiflerinden forumla ilgilenmediklerini zannetmiyorum.Mutlaka geçerli bir sebepleri vardır örneğin bize yepyeni şarkılarla,coverlarla dönmek gibi..Yoğunlardır,anlayışlı olmak lazım,her koşulda destek vermek lazım. Kızlar çok çok çok seviyoruz sizleri..Ayşe'yle...
  15. D

    Bedb!n(Samsun)

    Fazlasıyla beendiğim bi grup umarım yolunuz açık olur hep şans yanınızda olsun arkadaslar.Atatürk Andlu.daki konserde bi my own summer söletemedik size bidaaki konsere artık:)
Geri
Üst