Hawking kullanıcısının son içeriği

  1. H

    Rüya

    Geçenlerde Beyaz ın Biri bana anlatsın proğramında işlenmişti rüya konusu çok ilginç şeyler öğrendim.. Ama en önemlisi sanırım karabasan diye bişiyin varolmamasıydı..
  2. H

    Pascal Nouma

    Bildim bileli Bjk taraftarıyım ve bildim bileli bu adamdan nefret ediyorum..
  3. H

    G.O.R.A.

    güzel filmdi yaa..gülmeyi unuttuğum bir dönemde ilaç gibi geldi..
  4. H

    Seven

    gerçekten bomba bir filmdi..yapanların oynayanların ucundan kıyısından faydası olan herkesin eline sağlık..
  5. H

    Kapitalist ahlak?!

    Sana kesinlikle katılıyorum..ancak.. Bunun sorumlusu Abd mi yoksa bizim iş bilmeyen politikacılarımızmı..asıl soru bu bence..
  6. H

    Kapitalist ahlak?!

    Ben bir kapitalistim arkadaşım..senin sözlerinden varsa birsey anlayan bir adım ileri gelsin.. Ben kapitalizmi begenmiyorum...Neden bill Gates benden zengin yok neden Arabistanda doğmadım bu nedir yaa..kime ne için isyan ediyorsun.. Siz sosyalistlerin sorunu bu işte..proleterya diye bişi...
  7. H

    Reenkarnasyon

    Fazlasıyla şaçma bir teori bence..Hatta insanın maymundan geldiği şaçmalığından bile beter.. İnsanların bilinçaltında kurdukları yaşantı normal yaşantısının önüne geçiyorsa bu tarz konulara sapması gayet normal..
  8. H

    Asosyallik

    Walla bu yaşadıgımız yüzyıl bence insanı kişisel davranmaya zorluyor..adı ne olursa olsun insan yalnız kalmaya zorlanıyor sanki.. Biz çocuklugumuzda mahalle macları yapar..ortak paydalar bularak çevremizi genişletirdik.. Şimdikiler ise PS2 Bilgisayar oyunları falan derken iyice yalnızlıga...
Geri
Üst