flaming_june kullanıcısının son içeriği

  1. F

    Carnivale

    geçen hafta rastladım birazını izledim bayaa hoşuma gitti çarşamba 21.00 de yayınlanıyomuş izliycem bundan sonra ama 24. bölümde bitiyosa çok kötü ya..
  2. F

    Butterfly Effect / Kelebek Etkisi I-II

    güzel filmdi.. ama benzerleri piyasada çok.. ama hepsi de birbirinden güzel filmler:)
  3. F

    Eğreti Gelin

    hoş filmdi yaa.. ben sevdim açıkcası o filme daha ii bi son giderdi ama olmamış neyse yine de güzeldi.. nurgül yeşilçay çok güzeldi o filmde..
  4. F

    The O.C

    yeni sezonun ilk bölümlerini izleyemedim son iki bölümü izledim ne kadar karışmış ortalık anlamadım bi şey :roll:
  5. F

    donNie darko

    izle kesin.. adam daha da bi sev,yo ikinci de :) zaten 1kez izlemeyle de bişi anlaşılmıyo ya da belki de ben anlamıyorum :lol:
  6. F

    Red Kit / Lucky Luke

    benim ilk aşşkııım :D en sevdiğim çizgi filmm!!! kanal7deki bölümlerinin hepsini oturp izledim bu yaz ben de :) hele bi de şarkısı yok mu çok hoşuma giderdi...o adamın karizmasına bayılıyodumm:P
  7. F

    Alev

    ben de ilk yüxexes e çıktıklarında izledim hoşuma gitti geçen de klibine rastladım o da hoşuma gitti:) bence gayet iyi gibi duruyolar.. albümlerini gördüm dinleyen arkadaşlar varsa nasıl oldukları hakkında bilgi verrirlerse sevinirim:)
  8. F

    donNie darko

    bence en güzel açıklama birincisi:)
  9. F

    Teoman

    teomanın 17 albünü seviyorum ben o albüm teomanın en sevdiğim albümü onu dinleyebilirsin
  10. F

    Requiem For A Dream / Bir Rüyaya Ağıt

    kesinlikle hayatımın filmi gece izledim ve yatamadım yattığımda ise 'i'm gonna be on television' sesleri yankılandı beynimde.. o filmi izleyen uyuşturucuya el sürmez sanırım en azından bu benim için geçerli..
  11. F

    donNie darko

    en sevdiğim filmlerden bi tanesi.. ama hala aklımda soru işaretleri var adam en önemli, filmi açıklayan sahneleri çıkartıp dvd ye koymuş frank ilahi bi araç mı hala çözemedim filmin dvd versiyonunu izlemiş olan arkadaşlardan bi ricam var flmi açıklayabilcek misiniz :lol: yani frank ilahi bi...
  12. F

    Amelie

    çok güzel filmdi.. oyunculuklar falan bayağı iyiydi. tiplerin hepsi bi orijinaldi :) benim favori karakterim hoşlndığı kadının tüm hareketlerini kaydeden hafif psikopat olan tipti :D çok sevdiğim gerçekten güzel bi film..
  13. F

    Teoman

    teoman çok garip biri ya.. böle farklı bi havası var :) eski şarkıları mükemmeldi şimdikiler de fena değil ama eski tadı yokk.. yine de adamı dinliyorum. çoğu kişi beğenmese de ben filmini de sevdim sonuçta adamın ticari bi kaygısı yoktu..
Geri
Üst