savasokan kullanıcısının son içeriği

  1. S

    İyi Gitaristin Tanımı?

    :wink: gitar duygulu çalınır veya çalınmaz bu vardır yazmıştım farkındaysan.yani duygulu çalıyosa hız yaparkende bi duygu verir.
  2. S

    İyi Gitaristin Tanımı?

    arkadaşlar duygu + hız bana çok mantıksız geliyo.hızda bir duygudur.bu başlığı tamamen okumadım ama genelde hep bu yazılmıştır.gitar duygulu çalınır veya çalınmaz bu vardır.yani duyguyla hız ayrı şeyler değildir.hız agresifliktir benim için.öfkedir.yani duygu diyince illa bend yapmak mı gerekiyor :)
  3. S

    Boss Gt-8

    gt 8 arkadaşlar ben çok uzun süredir kullanıyorum.kullanan arkadaşlarım bu forum olmasa satardım ama şu anda güzel şeyler çıkıyor aletten.ve sadece gt 8 deil yanında anolog pedallar kullanmanızı tavsiye ederim bende boss ds 2 ve ibanez ts 7 var ve tonları parlatıp hacim veriyolar tavsiye edeyim...
  4. S

    Boss Gt-8

    ehuehuehueh eeuheuheuheuhue. ayrıca bilginize ds 2yle booster yapmanızı tavsiye ederim.
  5. S

    Boss Gt-8

    Kayıtlarım Ev arkadaşımla birlikte yaptığım kayıtlar.bir tanesi enstrumantel diğer 2si sözlü.sadece gitarları gt 8le kaydettim.diğer enstrumanlar bilgisayarla yapıldı.vokalleri ev arkadaşım yapıyor. www.myspace.com/savasbatucan GT 8le kalın :)
  6. S

    Boss Gt-8

    cromatickey emre abim eline sağlık çok güzel bi kayıt olmuş.crashin tonu sadece kulak tırmalayıcı ilgileneceğinden eminim :) ellerinden öpüyorum :)
  7. S

    Boss Gt-8

    slm bende orjinal çantası var.ama taşımak için kullanıyorum genelde.eğer habire çantaya koyup çıkartma olayına girersem gitardan soğuyorum artık :)
  8. S

    Boss Gt-8

    beni tebrik edin... gt 8e su döktüm süperim dimi :( kayıt yapıyordum ve üstüne bardağı düşürdüm fazla su gelmedi hemen kuruladım.saç kurutma makinasını tuttum biraz. şu anda output select tuşu sorunlu exit tuşuna basınca output selecte giriyo tekrar basınca çıkıyo.od\dist (2 numaralı) tuşuna...
  9. S

    Boss Gt-8

    slm gt 8de dediğin olay bi bankada var diye hatırlıyorum 18demi öyle bişeydi ama clean->crunch dı galiba.
  10. S

    Hayko Cepkin Ve Grubunun Ekipmanları

    slm haykonun ilk klibinde ayda geçiyodu galiba tam hatırlamıyorum boss me 50 vardı vocal için.bilgilerinize sunarım :)
  11. S

    Boss Gt-8

    slm ton bire bir diyebilirim süper ya :)
  12. S

    Boss Gt-8

    slm bence olmaması büyük bi eksik çoğu efektörde var.
  13. S

    Boss Gt-8

    selam arkadaşlar gt 6da ki bi özellikten bahsetti sound on diye bişey 5 saniye sanırsam kaydediyo ve üstüne çalabiliyosunuz.gt 8de varmı böyle bi özellik.varsa nasıl? :)
  14. S

    Boss Gt-8

    slm arkadaşlar ben midi usb kablosunu hiç duymadım.bilgilendirirseniz sevinirim.
  15. S

    Boss Gt-8

    slm bence damage control ü bir tekrar dinle sonra tekrar kaydını dinle yorum yapmama gerek kalmasın.çok tiz olmuş.
Geri
Üst