Hayrullah kullanıcısının son içeriği

  1. H

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    Helal dostum devam :) 11 Mayıs İKÜ 'de aynı sahneyi paylaşıcaz zaten.. Hatta akşamına başka bişiler koysak mı die bi fikirde geldi senden ama kısmet ;)
  2. H

    Serin

    Saolun arkadaşlar bayadır başlıga bakmıyordum.. Verdigim linkte Bronx'dan alıntı bi video da var hatta ikiside muse sanırım indirip izleyebilirsiniz.. Bu arada Yeni bir haberimiz de var.. Bundan böyle her cuma akşamı (özel partiler olmadığında) Serin Taksim Bronx 'da bekleriz :)
  3. H

    Serin

    2 Aralık Cuma Günü Bronx'da yapılmış olan partiden bir şarkılık serin videosunu bu linkte bulabilirsiniz.. Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.. http://students.sabanciuniv.edu/~kaanoner/serin/video/
  4. H

    Serin

    Dostum saolasın.. Biz teşekkür ederiz..
  5. H

    Serin

    3 Aralık gecesi Bronx'daki partinin ardından saat 00.00 'dan sonra Gitar Bar'da (Eski Gitar Cafe) sahne alıyoruz.. Sevenlere duyurulur..
  6. H

    Serin

    canın saolsun cnm başka bahara ;) nasılsa izlersin bi gün öyle veya böyle.. 2 gün parti var üst üste .. Buluşmaya gelmiosun sanırım cumartesi günü.. O gün parti olcak çünkü sahne alcaz akşamına , dinlerdin gelseydin. Saglık olsun :) Ama sahnede tanıyamayabilirsin :P
  7. H

    Serin

    2 Aralık Cuma Gecesi Bronxtayız 3 Aralıkta oldugu gibi :) Afişimiz aşagıdadır..
  8. H

    ton maisterlık kursu

    Bunun okulu bile var universitelerde.. Bence onları kovalamalısın..
  9. H

    Televizyon Makinası Programı Buluşması (12/11/2005)

    gelmek isterdim.. Provam var.. bi dahaki sefere inş.. kusura bakmayın arkadaşlar..
  10. H

    Serin

    Serin 11 Kasım Cuma günü saat 21.45 'de Beyoglu Hamam XTRA'da ... Giriş ücreti 5 YTL. (1 Bira ücretsiz).
  11. H

    Davul seçimi

    Arkadaşım alacagın şeyler tamamen paranla ilgili.. şayet benim param var herşeyi alabilirim diosan sana tavsiyem aşşadaki linkte mevcut.. zil olarak zildjian A ve K serisini öneririm ya da istanbul alchemy rock sound için bunlar ideal özellikle de K serisi.. Z seriside iidir Z custom Rock serisi...
  12. H

    Metal Fırtına

    valla kitabı okudum.. Metal Fırtına çok saçma bi kitap gibi geldi bana.. Özellikle birinin bi yerde elini kolunu sallaya sallaya atom bombası patlatması ve ya bi savaşın 1 gün içinde bitmesi çok ütopik geldi bana.. Kitabı okudum ama begenmedim.. Savaş kurgusu olarak okunabilecek bi kitap...
  13. H

    Kadıköy'de prova stüdyosu tavsiye istiyorum?

    Ardrum var Moda da Moda havuzun orda görürsün zaten.. Bi de Çiftehavuzlarda Studyo 18 var.. Biz Studyo 18 i tercih ediyoruz senelerdir. Çokta memnunuz..
  14. H

    Pes(rock)-istanbul

    Bu gece programdaydık Serin olarak.. Başka bi grup çıkınca yerinize şaşırdım.. Apo'dan ögrendim vokalin hastalandığını. Çok geçmiş olsun arkadaşım.. Haftaya düzelir inşallah..
  15. H

    Altısekiz (Rock) - Ankara

    6-8 bi ritmdir arkadaşlar.. 6-8'lik ritm var.. Onu onemsemişler sevmişler ondan müzikal bi anlamı da oldugu için bunu seçmişler bence..
Geri
Üst