massmavi kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Gripin'

    Albüm çok güzel olmuş. Böyle kahpedir dünya ' ya bayıldım. Süper bir şarkı. HAdi durma ağla ağla.. böyle kahpedir dünyaa.. insanın dinlerken isyan etmek geliyo içinden.. Müziği bile yetiyo aslında. Şarkı başladığında deli gibi koşup zıplamak, bağırmak istiyorum..
  2. M

    Direc-t

    27 Mayıs'ta arena'da izledim direc-t'i. Çok güzeldi, Bilge çok ilginç ve güzel bir sese sahip. Konser çok keyifliydi.. Daha fazla takip etmeye çalışacağım artık direc-t'i.
  3. M

    Redd

    27 mayıs'ta ışık üniversitesinde olduğu yazıyor kendi sitelerinde. telecaster_pi durup dururken savunmaya geçmişsin sanki, kimse kötü bişey söylememişki redd hakkında :lol: Duman' la da kıyaslanmamış bence, sadece onlar nasıl kabul edildiyse Redd'de bu kadar eleştrilmesin demiş elijah.
  4. M

    İlker Pehriz

    27 mayıs c.tesi günü Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde hazırlanan Bahar Şenliklerinde İlker saat 16.00-17.00 arasında sahnede olacak.
  5. M

    İlker Pehriz

    Bu perşembeden itibaren grupla beraber çıkıyor Pulp One'da galiba İlker, yanlış duymadıysam eğer. Repertuvar ve performans çok süper. Bence kaçırmayın :wink:
  6. M

    İlker Pehriz

    Yeni bir şarkısını dinledim İlker'in, umarım kayıt tamamlanır en yakın zamanda, sizler de sitesinden dinlersiniz.. Hadi bakalım İlker acele et :wink:
  7. M

    İlker Pehriz

    Evet aslında öyle oldu :D bu forumda bazıları düşüncesiz ve saygısız geliyor bana, açıkçası ben bu yüzden pek bişey yazmıyordum.. nickimi şifremi unutmuşum girmediğimden. Ama İlker'in ismini duydum hemen üye oldum.. Bu kadar yeni üye toplayabilmesi ne kadar güzel bişey.. hatta dikkat bile...
  8. M

    Kaan ve Kapris

    Önceden ankara da yaşayan bir arkadaşım :!: anlatır hep süper performansları olduğunu. Hatta albümü dinleyince şaşırmıştı. Neden bu insanlar istedikleri gibi bir albüm yapamıyor, yapımcı firma herşeye karışıyor anlamıyorum. Umarım kendi keyiflerince bir albüm çıkarabilirler ileride de biz de...
  9. M

    Badem

    Kliplerini izledim.. kara değil mi çok güzel. keyifli bi şarkı.. Albümleri nasıl daha dilemedim ben ama boş bir albüm olduğunu da sanmıyorum..
  10. M

    Tolga Burkay

    Albümdeki tüm parçaları dinlemedim ama dinlediklerim çok güzeldi.. ne kadar az yorum yapılmış Tolga Burkay için.. şaşırdım.. bende dinleyin arkılarını.. Bu arada Penceremde deniz vardı klibi süper :!:
  11. M

    Redd

    Kişileri ve grupları yerden yere vurmaktansa yapıcı eleştiriler yapsanız ne güzel olur.. Sahne performansları gayet güzel.. tabi zevk meselesi bu ama insanlar önyargılı davranmadan dinlese bu kadar ağır eleştiri olmazdı heralde bu sayfada
  12. M

    İlker Pehriz

    siteden dinledim şarkılarını.. çok güzel.. yüreğine sağlık.. inşallah albümünü de dinleriz yakında. yolun açık olsun ki bizde bu güzel şarkıları ve daha fazlasını dinleyebilelim.. başarılar
Geri
Üst