chatinblues_1by1 kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Axi

    Arkadaşlar Armagan ve ben uzun bi süre aranızda olamayacagız...
  2. C

    Yeniharman - Eskişehir

    tebrikler arkadaşlarr 8) daha çok güzel işler sizi bekliyor..müzik sizi kutsasın :wink:
  3. C

    Axi

    29 mayıs -09 hazıran tarıhlerı dışında bi gün bana uyar arkadaşlar :wink: finallerim bu tarıhler arasında o yüzden.... :bilmem net bi tarihi msn üstünden toplanarak da verebilirz daha verimli olar diye düşünüorum.. :ıslık
  4. C

    Axi

    hehe janım bilirsin bende söz bol...ileriki yüzyıllarda gruba yetecek kadar mevcut:) sen parcaya ruh vericeğine inandığını seçersin içlerinden..
  5. C

    Röportajlar HipeRocktif Dergisi İçin Röportaj İstekleri !

    walla armağanjım açıkçası bende röportajlarımla yer almak isterim benimkileri görmüştün zaten..başvuralım bakalım:)
  6. C

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    yau bu tempoda hala bünyelerinizin yaşamsal faaliyet gösterdiğine inanamıorum:) walla göktuğ super şeyler cıkcak galiba.. aynen devam..
  7. C

    Axi

    üzerinde durulduğu takdirde çok iyi işler çıkacak arkadaşlar ben inanıyorum..zamanla boşluklar dolucak müziğimiz de aynı paralelde harmanlanıcak ...:)
  8. C

    Yeniharman - Eskişehir

    :wink: arkadaşlar superdiniz...sizi ilk defa dinledim ve gerçekten besteler özellikle çok begendim ...iyi bi konser oldu .. çanakkalenin rüzgarı bile arıza çıkaramadı :lol: bu arada fotografları elinize ulaşltırıyrm en kısa zamanda....kolay gele ..müzik sizi kutsasın :wink:
  9. C

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    :roll: hehe ankaranın nikotin vokali göktuğjuuum sen gel kasekaleye peynir helvası eşliğinde 8767786desibel bi çift sesini yapıjam hehe.... 8)
  10. C

    İlker Pehriz

    hueyt ılkerjim işallah janlı performansını izlmek bana da nasip olur:) sen daha coooook iyi işler yapajaksın..non_stop dewam..
  11. C

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    yeni kurulmuş bi grup icin cok cok iyi :wink: krema kıwamında hoş bi sound ..alternatiften biraz daha hard sound a gecişler olursa daha yogun şeyler kesinlikle cıkar :metalhead ..cyberknight iyi bi ses rengin war..dewam..müzik sizi kutsasın :tap:
Geri
Üst