crestline kullanıcısının son içeriği

  1. crestline

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    Bu aralar baya alışveriş yaptım, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Nickleri yazıyorum, unuttuğum varsa kusura bakmasın: darkside7 fender_usa GokhanA PlutonMusic marcello lkaydihan gilmouris Hepsi zaten tanınan kişiler, alışverişlerinizde güvenebilirsiniz.
  2. crestline

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    Aynı şekilde Ümit ile de gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Zaten herkes tanıyordur çok fazla anlatmama gerek yok. Bu arada "theMagus" ve "cihancobek" ile alışverişlerimiz oldu. Onlarla da güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  3. crestline

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    Sağol Burak güle güle kullan pedalını. Bu arada geçenlerde orcun88 nickli arkadaştan Zvex Box of Rock aldım(DE7 üzerine para vererek). Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Bugün ilahimorluk nickli arkadaşa da Fender Fm65r sattım. O da sorunsuzdu. Kendisine teşekkür...
  4. crestline

    Türkiye'de gerçek manada Lambalı pre-power ampli yapılmış.

    Volume dergisindeki incelemede baya iyi sonuçlar verdiği yazılmış. Önümüzdeki ay röportaj yapılacakmış.
  5. crestline

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    Çok sağol abicim. Senin yolladığın pedal da gayet temiz. Sorunsuz bir alışveriş oldu teşekkür ederim. Bu arada geçenlerde HoochieCoochieMan adlı Uğur arkadaşımızla Morley mark tremonti - crybaby 535q takası yaptık. O da sorunsuzdu. Güle güle kullansın.
  6. crestline

    Kayıt ve Ses Cihazları ile Alakalı Sorular\Sorunlar

    Merhabalar. Bir sorum olacak: Evde kayıt işine yeni giriyorum ve iki ses kartı arasında kaldım. M-Audio Mobile Pre-USB ve M-Audio Black Box. Kayıt için teknik terimleri bilmediğimden hangisini alırsam daha iyi bir performans yakalarım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada black box...
  7. crestline

    "sol" telinden yüksek ses çıkması

    Sebebini bilmiyorum ama equalizer kullanırsan sanırım bu dertten kurtulursun.
  8. crestline

    sarkilarin arkadasina nasil davul yazilir?

    Cubase'in içinde LM-7 adında bir VST var. Bunu kullanarak yazabilirsin. MIDI klavyen yoksa yazmak yine uzun ve sıkıcı gelicektir.
  9. crestline

    Solus-Ankara

    Solus a başarılar.. tenedos a gelmeye çalışacağım.. :)
Geri
Üst