ZebulaH kullanıcısının son içeriği

  1. Z

    Charvel / Jackson Başlığı

    Dk2m'de canavar alet.Maple klavye daha ne istiyorsun.Buradan alacağım diyorsan ne denir... :lol:
  2. Z

    Birim 731

    O gereksizliğe karar verebilecek kişiler bizler değiliz.Kimse değil.Gereksiz gördüğün birisi senin hayatını kurtarabilir.Gereksiz görülen özelliklerini geri plana atıp çok sayıda insana istihdam yaratabilir.Olay budur ki kimse karşı zarar görmeden kimsenin canına, sağlıklı yaşamasına engel...
  3. Z

    Ibanez Başlığı

    Olay teknikte bitiyormuş.James'in tekniği alayını yer. :p
  4. Z

    Ibanez Başlığı

    Geçenlerde nette gördüm.Pek ısınamadım nedense.
  5. Z

    Malena

    Ucundan geçen bi sahne var.Sert bi sahne olmasada, 13 yaşındaki sabi sübyanın o afeti devrana dokunması bile sevişme sınıfına sokar. :lol:
  6. Z

    Nazar

    Bazen mordan,bazen kızıldan atabiliyorlarmış. Ayıptır sorması koluma labelflash atabilir mi 14lük rus kız? Şöyle afilli bi maaşallah yazdırmak istiyorum. :p
  7. Z

    Pod xt & xt live

    Xtlive'ımı şu saat itibariyle açamıyorum.Adaptörü soğuk.Galiba adaptörü patladı.Orjinal adaptör bulabilir miyim?Olmadı elektronikçiye yeni bir tane yaptırmak zorunda kalacağım.Bozulan(umarım sorun sadece budur) adaptör yaptırılabilir mi acep?Gece gece dumur oldum.
  8. Z

    Yaprak Dökümü

    Güzel dizi.İzlenebilecek nadir dizilerden birisi.İzlerken insanı sıkı kavrıyor.Benim için kendi kişisel zevklerim önemli olsada severek ailecek izliyoruz.Maalesef ağlamayı beceremiyoruz. :lol: Bazı değerleri unutmamak adına izlenmesi tavsiye olunur. ;)
  9. Z

    Gitar Çalan Saz Da Çalar Mi?

    Çocukken oyuncak plastikten sazım vardı.Ciddi ciddi akortluydu.Oyuncak sazla şarkı çalıp bizim evin yanındaki baklavacıda çalışan tipleri oynatıyordum.Rüşveti de beleş baklava. :lol: Kırıldı gitti meret.Cura da almadılar sonrasında. Cümbüş-ud'u çalmayı da kendim öğrendim.Kulak yordamıyla.7-10...
  10. Z

    Charvel / Jackson Başlığı

    O tip şeytanlıkta birinin gitarından hayır gelmez.
  11. Z

    MP3 Player

    Kulaklıktan kulaklığa fark var.Misal benim eski cdli mp3 çalarımda kullandığım philips sbc900(galiba) en ufak sesleri bile verebilirken ses seviye çok düşüktü.Tv tipi olanı var şimdide.Gürül gürül.Onda da ayrıntı sorunu var.Gidip denemek lazım tam sonuç için.
  12. Z

    Gitar Tonu.Pedal mı Amfi mi?

    Bu konu farklı şekillerde çok konuşuldu.Üzerinden de 3 yıl geçmiş dikkat edersen. ;)
  13. Z

    Jack takılıyken pil boşalması

    İki hum var gitarda.Pilin ömrü de 1500 saate düşmesi lazım.Yinede yılda 6 pil gider.Emgli Eclipse'in olsun da tek derdin 6 pil olsun. :)
  14. Z

    Black Snake Moan / Kara Yılan İnliyor 2007

    Sevdim iyiydi.Özellikle şeytan çıkarma sahneleri. :lol: Sonuçta ortalama bi film.Yinede blues ruhu fazlasıyla vardı.
  15. Z

    John Rambo

    Tango ve Cash'e de dokansa son nefesinde türk izleyenine güzel kıyak geçmiş olur.
Geri
Üst