redneck kullanıcısının son içeriği

  1. R

    Özlem Tekin

    son albümde çok sertleşmiş Özlem Tekin.dişi Ramstein tadı aldım :P canlı performans olarak bahar şenliklerinde seyrettim.dediğim gibi sertleşmiş ve beğendim.ama istediği satış rakamlarına ulaşacağına sanmıorum.
  2. R

    Apartmanda Davul

    eğer adam gibi bir ses yalıtımı istiyorsan 5 milyarı gözden çıkaracaksın ki üst kata hiç ses gitmesin.en iyisi garaj türü birşeye sahipsen babanı kandırıp oraya kurulcan :)
  3. R

    The O.C

    buffy yerine dawson's creek'in tekrarını verselerdi çok daha hoş olurdu.buffy'e bu kadar ilgi olmasına anlam veremiyorum.zorla tekrarlattılar diziyi.
  4. R

    İnanılmaz Aile

    pixarın hangi animasyonu kötü ki ? inanılmaz ailenin devamı gelir.
  5. R

    The O.C

    dawson's creek kadar tat vermese de takip ediyoruz...
  6. R

    Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

    airheads filminin soundtrack listesi : 1. born to raise hell - motorhead with ice- and withfield crane 2. i'm the one - 4 non blondes 3. feed the gods - white zombie 4. no way out - dgeneration 5. bastadrizing jellikit - primus 6. london - anthrax 7. can't give in - candlebox 8...
  7. R

    Sanatçı kavramı

    bu iki maddeye göre bir "photoshop" ustası ve ya bir "web designer" sanatçı kavramı içine giriyor mu sizce ?
  8. R

    Yolgezer(rock)-Bursa

    ayrıca daha sonrası için kesinleşen ve ya planlanan programlar nedir ?
  9. R

    Ogün Sanlısoy

    hoşgeldin Ogün abi.ara ara yazılarınla şereflendirirsen seviniriz.çalışmaların da başarılar dilerim. ps: Öz!em,Ogün abi ile gerçekleştirdiğin o güzelim röportaj için teşekkür ederim ayrıca.
  10. R

    Yolgezer(rock)-Bursa

    yolgezer'le tanışmam bu sene oldu.üniversite'den bir arkadaş demo cd'yi dinletti bana.hoşuma gitti.canlı performanslarını da merak ediyorum açıkcası. ps: refika adlı şarkı entresan ve hoş.bizde de ufak bir esprisi oldu hemen.uni'de aynı adlı bir hocanın her sınavından sonra son ses bu şarkı...
  11. R

    Snatch

    güzel noktalarına değinmişsin.tebrik ederim.
  12. R

    Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

    4 tane 30 dakikalık kısa filmden oluşur.özellikle 1.ci film Disco İnferno disco müziğine karşı rock duruşunu çok iyi özetliyor.mükemmel bir filmdi.herkese tavsiye ederim.
  13. R

    Requiem For A Dream / Bir Rüyaya Ağıt

    mutlaka görülmesi gereken cinsten bir film.
  14. R

    Fransız Sokağı

    bu uygulama keyfi ve yasadışı.Şehrin sokakları halka kapatılamaz.Kendi ülkemde sokaklarda elimi kolumu sallaya sallaya gezebilmem lazım.
  15. R

    Fransız Sokağı

    Galatasaray Lisesi’nin arkasındaki Hayriye ve Bostancıbaşı Caddeleri arasında .
Geri
Üst