VolverAband kullanıcısının son içeriği

  1. V

    Seinfeld

    beni ekrana bağlayan ve bi saniye gözümü ayırmadan izlememe neden olan dizi... tüm karakterlere hayranım ama Cosmo Kramer'e hastayım =)
  2. V

    Demir Demirkan

    hakan utangaç yönetmenliğindeki klip "hayat nedir" oldukça başarılı bir çalışma olmuş...
  3. V

    Da Vinc Işifresi

    en çarpıcı sanat tarihi, muhteşem bir yapıt olucak eminim ki... en büyük göstergesi de Tom Hanks'in ustalığı olması... sabırsızlandım şimdi.. dvd fln mı getirtsek acep =))
  4. V

    Kramp

    solisti Ahmet Karaferya, çok yakın bir arkadaşımdan beste istemiştir... ayrıca çok iyi bir sese sahiptir... "kanatlarım olsa" çok duygulu bir çalışmadır...
  5. V

    Hayko Cepkin

    Bu akşam Balans Performance & Concert Hall'de.. gitmek lazım assında... sahnesi güzel adamın.. heavy metal yapıyo sanki.
  6. V

    Kumdan Kaleler

    Sana Dair.. Tuna'nın sesinden muhteşem.. hatta "Bu İşte Bir Yalnızlık Var" kitabında "arabada radyoyu karıştırırken birden Sana Dair'in sonundaki kemanı duyduk.." diye de bahseder..
  7. V

    Çamur

    bende çok merak içinde bekledim albümü... ama şarkı ve videosu tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim için.. oysa süper elemanlardır diye duydum milletten.. hatta Ömür'ün çaldığı enstrüman (çağlama) kendi icadı... bana hitap etmeyen bi tarza sahip...yine de başarılar.
Geri
Üst