dreamdemons kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

    Arkadaşlar 5 telli 6 telli demek aşmak demek değil , yapmayın etmeyin :D
  2. D

    Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

    Tavsiye etmem gövdesi ağaç olmayan gitardan hayır gelmez.Aynı fiyata başka çok seçeneğin var.İkinci el piyasasını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
  3. D

    Ölüm

    Ölümün olduğu yerde daha başka ciddi ne olabilir??? Bişi sorcam arkadaşlar , dünya varolduğundan beri kaç insan gelmiş bu dünyaya , bunu saptayabilmişlermi acaba ?
  4. D

    Yamaha Markası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz???

    Alırsan o fiyata o kalite , pişman olmuyacağın bi tercih yaparsın. Seni idare eder şimdilik.Sonra bakarsın ki yamahalardaki mid tonun çok olduğunu keşfedersin ben gümbür gümbür bass duymak istiyorum kolayca satar daha üst model bi gitara yönelirsin. Ya da yamahadaki o mid tone hayran kalırsın...
  5. D

    Zamanda Yolculuk Mümkün mü?

    Bir insanı , ışık hızına ulaştırsak acaba mümkün olurmu ??? (molekülleri dağılmadan tabii)
  6. D

    Playstation 3 Kasım'da piyasada

    Geçen kızılayda vitrinde gördüm ps3 ü , sony bir HD televizyona bağlamışlardı , formula oyununu koymuşlar.Görüntüler bana hiç de ps2 den farklı gelmedi o kadar , daha iyi beklerdim .
  7. D

    Yüzyılın Tartışmasında Son Nokta: Tavuk Yumurtadan Çıktı

    Re: Yüzyılın tartışmasında son nokta: Tavuk yumurtadan çıktı Altında yatan değilde ben anlamadım gene bundan bir şey. şimdi eskiden tavuk dna sı taşıyan bi kuş varmış , yumartalarında o kuş türü çıkarken hep , ne oluyorsa tavukmu çıkmış yoksa o kuş yaşarken tavuğamı dönüşmüş.
  8. D

    Bas ve Ekipmanı hakkında herşey

    Öncelikle yeni basını güle güle kullan , iyi tercih. Dip ses büyük ihtimal bilgisayarının kendi topraklamısıyla ilgili bi sorundan kaynaklanıyordur.Başka bir sistemde dene , büyük ihtimal olmayacaktır.
  9. D

    Civizilation Serisi

    Sid Meyersin yıllar önce çıkardığı efsanevi strateji oyunu en sonunda 4.seri ile son şeklini aldı.Online olarak multiplayer oynanabiliyor. Meraklıları olduğundan eminim bu forumda.
  10. D

    Beynimizin Yalnızca %10'unu Kullandığımız Söylencesi

    Birazcık felsefik olacak ama , %10 veya %20 ne fark eder.Bence insan vücudu varolduğundan beri hayatta kalıp soyunu devam ettirmeyi başardığından yüzdeyüz kapasitede çalıştığı kabul edilebilir.(Hastalıklar ve savaşlar hariç ama genel olarak başarılı :) )
  11. D

    Hipnoz

    Aynen katılıyorum.Bu işlerin şakası yok.
  12. D

    Yüzyılın Tartışmasında Son Nokta: Tavuk Yumurtadan Çıktı

    Re: Yüzyılın tartışmasında son nokta: Tavuk yumurtadan çıktı Bak bunuda merak ettim bir yumurta içinde embriyo olarak oluşmuş diyor , ee o orda nasıl oluşmuş bunu bulamamışlarmı?Pat diyemi çıkmış ortaya yumurta :D
  13. D

    Yüzyılın Tartışmasında Son Nokta: Tavuk Yumurtadan Çıktı

    Tavukla , kuşla , böcekle akraba olmamız gerçekten ilginç.Bi zamanlar ampirik bir hücreydik şimdi ise malmsteen,van halen nın sololarıyla coşup kafa sallıyoruz , nerden nereye :wink:
  14. D

    Yüzyılın Tartışmasında Son Nokta: Tavuk Yumurtadan Çıktı

    Ya gerçekten merak ettim tavuk nasıl bir anlamda insanın atası oluyor.Biraz bilgi versene
  15. D

    Yüzyılın Tartışmasında Son Nokta: Tavuk Yumurtadan Çıktı

    Lütfen, kanıtı olmayan bir şey için bu kadar kesin konuşma bence.Alınanlar olabilir :wink:
Geri
Üst