chenille kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    haylaz demek salı yolcuda! eminim yine ortalığı sallayacaksınız. hepinize kolay gelsin o zaman :) (bende gelmek istiyorum ama ertesi gün sınavım var of yaaa) :(
  2. C

    Sütlü Kakao

    bizizdeki programınıza geldim gerçekten çok iyiydiniz gittiğimizde kimse yoktu ama sonradan doldu ve insanları iii coşturdunuz :) süper bi grupsunuz eğlenmeyi de eğlenmesini de biliyorsunuz tebrik ederim :)
  3. C

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    slmlar yaw ben bişiler duydum haylaz yeni beste yapıyomuş sanırsam valla çok merak ettim nası olucak acaba ama eminim süper olur :) zaten bu grubun yapamayacağı şey yokki :wink:
  4. C

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    gerçekten çok keyifli bir konserdi böyle giderseniz eminim herşey çok güzel olacak hepiniz çok iiiiisiniz:) bu güzel konser için emeği geçen herkese teşekkürler..
  5. C

    Nükleer Başlıklı Kız

    slmlar herkese öncelikle başarılar diliyorum.millet isim ve logo muhabbetini çok yapmış ama bende yapıcam valla :) gerçekten güzel olmuş başarılı bi logo..billur dışındaki elemanları tanımıyorum ama billurun gerçekten iii bi sesi vardır bizzat şahit oldum başarılıdır yani :wink: umarım herşey...
  6. C

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    bu grup gerçekten çok iyi ve boluyu sallayacaklarına inanıyorum hepsi birbirinden yetenekli insanlar bide o davulcuları yok mu!!aşığım ona ben! : :ask :wink:
  7. C

    The Fly (Kült Rock) Ankara

    manhattan'a gelemesemde izlediğim çalışmalardan ne kadar iyi olduklarını biliyorum. zaten böyle grup elemanlarıyla nasıl kötü olabilirlerki:) umarım önümüzdeki çarşambalarda görüşürüz..
  8. C

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    garage da süperdiniz boluyu da sallarsınız buna eminim!hepinizi tebrik ediyorum ve bolu için başarılar diliyorum..gelemiycem ama desteğim daima sizinle:)
  9. C

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    bütün kayıtları biliyorum hepsini artık ezberledim bence gerçekten başarılılar ve iyi yerlere geleceklerine inanıyorum 3üde benim için çok değerli insanlar 3ünüde çok seviyorum ve sonuna kadar güveniyorum.. :)
Geri
Üst