evacik kullanıcısının son içeriği

  1. E

    eva

    kafamdaki şapkayla çarptım evet. bursa da bir voltaj sorunu var problemyaşadım pedalımda biraz. 19 mayısta da çanakkaledeyiz.
  2. E

    eva

    :lol: :lol: kafamızı çarparsak haber vericem sana
  3. E

    eva

    eva bu cumartesi Bursa' da ÇAÇARON da
  4. E

    eva

    Merhaba Eva dinleyicileri, Bu hafta programımız yoğun bizden kaçış yok:) Haftaiçi çalışan dinleyicilerimiz için 29 Nisan Cumartesi 00.00 civarı Manastır'dayız. Voodoo'daki sıcak ortamı seven Anadolu yakasındaki dinleyicilerimiz iin 30 Nisan Pazar: 00.30 da Voodoo dayız. 3...
  5. E

    eva

    Merhaba Eva dinleyicileri, Bu hafta programımız yoğun bizden kaçış yok:) Haftaiçi çalışan dinleyicilerimiz için 29 Nisan Cumartesi 00.00 civarı Manastır'dayız. 30 Nisan Pazar: 00.30 da Voodoo dayız. 3 Mayıs Çarşamba: 23.30-00.30 arası Line'dayız. 4 Mayıs Perşembe: Eva'yı Roxy...
  6. E

    eva

    :)) limonumuz yeniden açıldııı...
  7. E

    Lityum

    lityum 1 kez dinleme fırsatı bulabilmeme rağmen çok beğendiğim bir grup. tekrar dinleyebilmek dileğiyle...
  8. E

    eva

    24 Nisan Pazartesi günü Müzik Topluluğu 2.Müzik Festivali kapsamında Bursa'da Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü Anfi Tiyatrosu'nda saat 18.00 de sahne alacaktır. Bursa'daki dinleyicilerimizi bekliyoruz.
  9. E

    eva

    EVA BU CUMARTESİ MANASTIR DAA. HERKESİ BEKLİYORUZZ
  10. E

    eva

    biz çok eğlendik çok teşekkür ederiz.
  11. E

    eva

    benim ihmalkarlığım yahu. :( umutluyum süper oluak yarın. keşke burada olsaydınhakketten
  12. E

    eva

    biz de özledik:(
  13. E

    eva

    sitemize üye olan ya da daha önce üye olmuş bana e-posta atan ilk 3 erkek arkadaşa parti davetiyesi veriyoruz. (bayanlara zaten ücretsiz)Parti davetiyesi isteyen arkadaşların www.theevaband.com a üye olması, ardından [email protected] a davetiye istemiyle ilgili bir e-posta atması gerekiyor.
  14. E

    eva

    aldık ların hepsi çaldık olacaktı. ç lerimde bi sorun var da:)
  15. E

    eva

    Arkadaşlar Eskişehirdeydik ve yeni gldik. orada bir açılışta Haller hanı diye bi yerde aldık. gece de Ares diye bi barda konuk grup olarak aldık. herşey çok keyifliydi. keşke siz de orada olsaydınız.
Geri
Üst