Deathcallsdeath kullanıcısının son içeriği

  1. D

    ESP gitarlarinin istanbulda resmi olarak saitisa baslamasi.

    Dv8de olan livewire manyetikleri çok güzel manyetikler, seymour duncanın aktif modellerinden biri.
  2. D

    ESP gitarlarinin istanbulda resmi olarak saitisa baslamasi.

    Gibson üzerinde emg kullananların hepsi yanlış mı yapıyor yani? Ünlü bir çok grup var gibson üzeri emg kullanan? edit: burda ünlü dememin nedeni profesyönel insanları daha basit bir şekilde nitelendirmek istememdendi.
  3. D

    Pod xt & xt live

    Merhaba arkadaşlar. Bender ı exp pedala nasıl atıyoruz? Bende powerpack ve fx yüklü ama ikisini de pek kullanmıyorum-aldığımda yüklüydü-. metal packte de aynı şey olur mu acaba? Gerçi metal ağırlıklı çalıyorum. Loomis veya 64 bir yorum yazarsanız sevinirim metal packle ilgili.
  4. D

    ESP gitarlarinin istanbulda resmi olarak saitisa baslamasi.

    Ben de ikinci el aldım ec1000imi. Amerika fiyatı veya ikinci el fiyatı için söyledim. Yoksa feci tabi 0 fiyatları. Gerçi her zaman 0 gitara karşıyım her şekil zarar ediliyor 0 alınca.
  5. D

    ESP gitarlarinin istanbulda resmi olarak saitisa baslamasi.

    Zevk meselesi tabi. Kıyas kabul etmez bu saydıkların güzel gitarlar rr5 ve rr24 hariç deneme fırsatım oldu onlar da güzeldir tabi ki. Ama demek istediğim kore diye kötü demek çok sağlıklı değil bence. Bunu söylemek istedim. Jackson sahibi olmakla da ne alakası var anlamadım gerçi.
  6. D

    ESP gitarlarinin istanbulda resmi olarak saitisa baslamasi.

    @Soulwalker kore dediğin deluxe serisi gitarlardan kullandın denedin mi hiç? evet fiyatları türkiyede yüksek ama ne ucuz ki türkiyede? Benim sahip olduğum dk2den ve denediklerimden çok daha iyi gitar m1000. Esp taraftarlığı yapmıyorum bu arada jackson candır tabi :) ama deluxe serisi...
  7. D

    ESP gitarlarinin istanbulda resmi olarak saitisa baslamasi.

    deluxe serisi gerçekten çok iyi 400lerde bildiğim kadarıyla tonepros veya floyd ose kullanılmıyor. Bunun yanında klavye kalitesi farklı ve işçiliği fazla. M400 alan arkadaşımın licensedfloyd rose öldü 1.5 senede (0 almıştı). Ben ec1000 kullanıyorum sap manyetiği daha dışarda olsa tabi ton...
  8. D

    Pod xt & xt live

    65 sayfa okudum sabahtan beri :D salı veya çarş gibi alıyorum xt liveımı inşallah, alışmam zor olacak gibi analoglardan sonra. Bu başlıkta yazan herkese teşekkür ederim bilinçli bir tüketici haline geldim :).
  9. D

    Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

    gravemaster arkadaşımız ile saez mod2 klasik gitar laış verişi yaptık. Kendisini iyi niyetli ve güvenilir biridir.
  10. D

    Ultra-g Nin 4x12 Kabin Simulasyonu-ses Örneği Eklendi

    Arkadaşlar aletin Direct link to cabinet çıkışında ne gibi avantajları var?
  11. D

    Charvel / Jackson Başlığı

    Dxmg tabi ki üst seri çünkü. (: Benim bir sorum olacak charvellerde kullanılan poplar ağacı hakkında bilgi verir misiniz iyi mi kötü mü :\ ilk kez duydum.
  12. D

    Silent Disaster(Metal)-İstanbul

    Silent Disaster gerçekten sağlam. Cem arkadaşım diye demiyorum :D Gerçekten çok beğeniyorum.
  13. D

    Gitara İnlay Yaptırmak

    Merhaba arkadaşlar benim rr performer var ve shark inlay yaptırmak istiyorum çok gıcık duruyor dot inlayler. İstanbuldayım shark inlay uyar herhalde. Yaptıran veya yapan yer varsa yazarsanız seviinirim. Yüksel usta yapar mı acaba şu arkas arkaşın da dediği yere bi gidip sorayım.
  14. D

    Charvel / Jackson Başlığı

    ya ben askı yerini o arka kapağın vidasına taktım o kellyli arkadaş gibi bi önceki sayfada göstermiş resimle şu an denge problemi hiç yok.
  15. D

    Charvel / Jackson Başlığı

    Oturarak çalmak için askı takman gerekiyor. Ben askıyı geçirip oturarak çalabiliyorum. Normal kasalar kadar rahat olmasa da öle çok zorlayan bi tarafı da yok. Zaten al karşına bi ayna oturarak çalmak istemeyeceksin (:
Geri
Üst