dasboot kullanıcısının son içeriği

  1. D

    Episode 13

    @chrioptera_in_carpathia Sen ne kadar çok şey biliyormuşsun. http://metal.deliriyum.com/sozluk/black.php adresinden Copy/Paste yapacağına, sen git asıl kendi fikirlerinle gel. Sonrasında seninle konuşalım.
  2. D

    Edgar Allan Poe

    Lovecraft'la beraber en sevdiğim yazardır. Gerçek bir usta.
  3. D

    Aylin Aslım

    Bu hatunun erkek hayranı çok var veya bana öyle denk geliyor.
  4. D

    Ekşi Sözlük

    Yedinci nesil alımı yapıldı. Kitap kampanyası olmuştu o zaman almışlardı. Belki gene bir kampanya vs... alım olabilir. Ama bu saatten sonra genel olarak, yazar alımını tekrar alacaklarını pek sanmıyorum. Bahsettiğim gibi arada kampanya vs... olaylarla başvurma olabilir. Ekşi'nin yönetimi uyarı...
  5. D

    Moribund Oblivion

    Şimdi liriklerden giripte ortalığı çalkalandırmak istemiyorum. Herneyse turkishblack zaten ilk mesajımda beni anladı ve cevap verdi. Teşekkürler.
  6. D

    Moribund Oblivion

    Evet Dimmu değildir, adamlar yeni birşeyler denediklerini kırk kere demişlerdir. Olay sadece Sound olarak bitmez, liriklerede bakar. Moribund'un acaba Machines Brain albümü hangi konuyu konsept almış, bir sorsan diyorum.
  7. D

    Episode 13

    Kocaman bir kahkaha HA HA HA Norveç gruplarının velihatı mı? Episode 13 kısaca, Eski Mayhem, Darkthrone, Satyricon, Carpathian Forest mıdır? Bu kadar abartmayın etmeyin. Acaba dinlediğin grupları nasıl dinledin merak ediyorum. Birde Norveç Black Metal'i demişsin. O gruplarının kaçının...
  8. D

    Moribund Oblivion

    Sevgili Turkishblack, Bahadır istese grubu uçurur. Bunu yapacak alt yapısı ve bilgisi var. İstese gerçek anlamda Black Metal'i icra eder, ancak sizin yaptığınız ticari Black Metal'dir. Yani gerçek Black'le alakası yok. Belli bir kitleye, piyasa olan popüler müziği veriyorsunuz. Sizinle bir alıp...
  9. D

    Piranha (Death-Thrash)

    Demo nerede demo?
  10. D

    Korku Filmleri

    "O" diye bir film vardı, mükemmeldi izlerken bir hayli tırsmıştım. Bir de şu Lovecraft'ın kitaplarından bir film yapsalar olmaz mı?
  11. D

    flaş tv de amerikan güreşi keyfi

    Galiba güreşçilerden Guerrero veya Guerrera'dı neyse karıştırdım, ama öldü. 33 yaşındaymış ve ölüm nedeni tam belli değilmiş.
  12. D

    Dabbe

    O kadar zamanda yazıldı, çizildi. Demek ki neymiş, hakkında uzun konuşulanlara pek fazla aldırış etmeyeceksin. Sonu hiç iyi çıkmayabilir. İşte bu filmde aynen böyle oldu. Uzun bir zaman hakkında konuşuldu, hatta yapım aşamasında da bahsedildi. Sinemalara gelince ne olduğunu görmüş olduk.
  13. D

    Moribund Oblivion

    Moribund Oblivion, müzik olarak olmasada bazı açılardan taktir ettiğim bir grup. Bir çok kişiye göre grup piyasa müzik yapıyor. Bundan dolayı beğenmeyenler de ağırlıkta, benim sevdiğim bir iki parçası var gerisi açıkcası hoşuma gitmiyor. Parça bakımından değil, Bahadır Uludağlar'ın bir grubu...
  14. D

    Dabbe

    Yazık ikinci korku denemesi de fiyasko ile sonuçlandı.
Geri
Üst