MaraJade kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Fest-i Rock Seçmeleri (Lise Grupları için)

    sadece liselere hitap etmiyor,yaş sınırı olmaması sebebiyle liseliler için güzel bir fırsat fakat dışarıdan insanlar da gelebilir,ki geleceğine de eminim.
  2. M

    Neutron(Alternatif)-Ankara

    üzüldüm ya yine hepinizi en azından başka projelerde görmek dileğiyle arkadaşlar..
  3. M

    HaraptaR

    hayır kubilay yine html kullanamadın,beceremicen vazgeç:) yani ne desem şimdi yalan olacak.hani özledik çıkın çok seviniriz dicem yüzüm yok,konserlere gelemedim o yüzden en iyisi destekliyorum sizi arkadaşlar deyip çekilmek bi kenara...tamam sustum.
  4. M

    Fest-i Rock Seçmeleri (Lise Grupları için)

    melihe katılıyorum lise grupları için gayet hoş bir ortam ve fırsat olur,liseliler için de çok çok uygun çünkü baya uzun zamandır ayarlanmayan birşey değerlendirilirse gerçekten güzel bir organizasyon olucak..şimdiden herkese kolay gelsin:)
  5. M

    Paranoya

    burada kimin ne kadar psikanaliz bilgisi var ki sana yardımcı olsun?gerçekten bilgisi olan birilerine danış..ama özellikle danıştığın insanı dikkatli seç derim başka da birşey söyleyemem..
  6. M

    Pür Dışavurum ve Alınan Tepki

    nedense hiçbir ortamda en yakınlarımla bile felsefe ve politika hakkında konuşmam.. bilmiyorum o an kitleniyorum..aşırı özele inildiğini düşündüğümden olsa gerek,senin anlattığım duruma düşeceğim ihtimalinin yüksekliğinden susuyorum galiba..yada anlasalar bile sanki insanlar böyle şeyleri başka...
  7. M

    Nihilizm

    yanlış cümle değil.senin söylediğine yakın birşeydi kastettiğim.nihilistim diyenler(ergenlik bunalımı sonrasında hala diyenler)kendileriyle çelişiyolar.çünkü son zamanlarda nihilizm hakkında yapılan tanımlar nihilizmin aslından çok uzak.yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.
  8. M

    Nihilizm

    bu felsefenin özündençıktığı konusuna bende katılıyorum..şuanki durumda diyebiliriz ki nihilistlerin yaşmasına gerek de yoktur..
  9. M

    Plüton Gezegen Değilmiş

    yine star wrsdan bir isim hoş olur bence..hoth nasıl??
  10. M

    Düşünmeme

    peki hipnoz?
  11. M

    Plüton Gezegen Değilmiş

    bir ilerleme kaydedemeyince bari saçmalayalım kendimizle çelişelim diyorlar tahminimce..ya başka işleri yok mu merak ediyorum gerçekten..
  12. M

    Aya Hiç Gidilmemiş

    ya o kanıtların hepsini ayrıntılı olarak biliyorum çürütücek tezim de yok fakat aya gidilmemesi için ortada maddi durum hazırlık deney vs. gibi sebep de yok..kısacası gittiler diyelim ama gidilmediyse de pek birşey değişmiyo benim hayatımda zaten..
  13. M

    ElifŞafak

    ilk şehrin aynalarını okumuştum son derece ilginç bir kitaptı.anltım mükemmeldi ekstradan yorumlarla bir kitap daha çıkarabileceğiniz felsefi söz ve görüşler vardı..aynı gazla baba ve piç e başladım fakat ingilizce yazılmış olduğu için biraz önyargılıydım.. -spoiler- kitapta ERMENİ SOYKIRIMI...
  14. M

    Fotoğrafcılık

    arkadaşlar sualtı fotoğrafçılığıyla ilgili bilgisi,ilgisi,fikri,yorumu vs. olanlar buraya veya bana özelden ulaşarak bilgilendirme yapabilir mi??
  15. M

    Astral Seyahat

    ya tekrar tekrar yazıyorum buraya!!meditasyon,astral seyahat,hatta yoganın birçok hareketi eğitmen gözetimi olmaksızın yapılmamalıdır zaten sağlıklı bir şekilde de yapılamaz.bilinçaltınızda neler olduğunu ne yazıkki bilmiyorsunuz ve bunların ne kadar hızla ortaya çıktığına,birden bire neredeyse...
Geri
Üst