Hamsiii kullanıcısının son içeriği

  1. H

    MXR Pedallar Hakkında *[DoubleShotDist Ses kaydı EKLENDİ]

    mxr dist + pedalını deneyen oldu mu? randy rhoads da kullanıomuş falan?..
  2. H

    Gitar Manyetikleri hakkında herşey (Genel)

    meksika fenderin stock manyetiklerini çıkarıp 80'ler hard rock sertliğinde bi müzik yapmak istesem yerine ne takarım??
  3. H

    Rüya Ekipman

    56' Gibson Les Paul Goldtop (teller 0.11) Marshall JCM 2000 kafa + 60' kabinler Fuzzface, vox 847 wah..
  4. H

    Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

    blues-rock, hard-rock ve hatta ucundan heavy metal'e uzanan bir playlist için nasıl bir drive pedalı önerirsiniz? marshall jh-1 veya mxr dist+ nasıl pedallar? bu arada fender meksika stratım var.. amfi de iyi sayılır..
  5. H

    Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

    Digitech Df7 nin içinde boss ds1, ts9, proco rat, little muff gibi pedal tonları dizmişler 7 tane ama bu tonlar sizce gerçeğine yaklaşıyor mu ? bir de whitesnake, motley crue gibi 80ler hard rock dönemine uygun en iyi distortion pedalları hangileri olabilir?
  6. H

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    herhangi bir 1x12' hoparlörü celestion 1x12' yle değiştirme gibi olanağımız var mı? varsa ne kadara patlar.. bir de bunu yapmam alacağım tonlarda çok etkili olabilir mi? yani şu ana kadar duyduğum celestion hoparlörlerin daha revaçta olması..
  7. H

    Lucky Strike (blues-rock) - ankara

    lucky strike bu akşam yolcu programına çıkamayacaktır.. bilgilerinize..
  8. H

    Laney amfiler hakkında

    bildiğim kadarıyla laney in clean tonları cidden güzel ama kararsız kaldım.. laney tf100 ün özelliklerini bilen var mı? (internette aradım bulamadım!) celestion hoparlörü mü var? kaç watt? tonları nasıl? bilgisi olan varsa fender amfilerle de kıyaslayabilir mi?
  9. H

    Lucky Strike (blues-rock) - ankara

    yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. çağdaş senin de dediğin gibi amfi 5 şarkıdan sonra bildiğin şişti.. blues tonları olarak fena değil güzel clean tonları da var ama rock şarkılarında drive girince dayanamıyo amfi :) o problemi en yakın zamanda düzeltmeyi umuyorum.. playlist kabartıcı...
  10. H

    Lucky Strike (blues-rock) - ankara

    son konser de Hendrix, SRV, Deep Purple ve Neil Young çaldık.. daha önceleri Black Sabbath, Dire Straits, Clapton, Yavuz Çetin de çalıoduk.. yani aslında slow blues, blues rock ve klasik rock arası bişyler yapmaya çalışıyoruz.. :)
Geri
Üst