Charlie Brown kullanıcısının son içeriği

  1. C

    Midi Klavye ve Nota yazımı İle İlgili Başlangıç Sorunları:

    Ancak kafamı karıştıran şey onca özelliğine rağmen wk 210 un fiyatı Edirol m 80 ile neredeyse aynı. Edirol ün fiyatına değicek olan farkı veya özelliği nedir ki?
  2. C

    Midi Klavye ve Nota yazımı İle İlgili Başlangıç Sorunları:

    Selam... Ben casio wk-210 alarak düşük bütçe ile piyanoya adım atmak istiyorum ancak bir yandan da içinde bulunduğum grubuma altyapı olarak bazı efektler ile kayıt aşamasında yardımcı olmak istiyorum. Sorum şu ki midi klavye almak yerine casio wk-210 alıp midi özelliğini kullansam bir endirol...
  3. C

    Piyano & Klavye

    ust uste 3. cevaplanmamıs soru olarak sunu sormak istiyorum Rock grubum da klavye calmak istiyorum ve yıllardır piyano calmak istiyorum ama piyano alcak ne yer ne de para var. 500 lira gibi bi paraya ne almalıyım yeni baslicam nerden baslicam kafam karıstı... napiyim? ne alıyim?
  4. C

    Aktivasyon Mailleri

    Evet :D baktım ya ilginç olanı da o zaten
  5. C

    Aktivasyon Mailleri

    Arkadaslar son 1 yıldır uye olmaya calıstıgım sitelerin bazılarında ki aktivasyon maillerinin hiçbirini alamıyorum. Tekrar tekrar yolladıgım halde hiçbiri ulasmıyor. Sizin fikirleriniz nelerdir bunun sebebi ne olabilir hotmail kullanmaktayım ne yapabilirim. Tesekkur ederim.
  6. C

    Karayip Korsanları / Pirates Of The Caribbean I-II-III

    Ozellikle girdap ta ki iki geminin savası gercekten cok yaratıcı ve sahaneydi. Bence son donemlde Yuzuklerin Efendisi' nden sonra gelen en basarılı seri. Bence oldukca eglenceli ve surukleyici.
  7. C

    MP3 Player

    Düşük sesi yukseltmeyi mp3gain gibi programlarla sağlayabilirsin. Kulaklıkla ise ben pek zannetmiyorum. Mp3 caların verebilecegi max ses duzeyini bir kulaklık cok az yukseltebilir. Eger cok iyi yukseltir diyen varsa bende merak ediyorum. Çünkü benim mp3 calarım da da var aynı sorun ve...
  8. C

    Turkrock.com Oyuncuları İçin Online Oyun(lar)

    Battle For The Middle-earth u netten oynamak isteyen arkadaslar varsa bana ulassın hamachi ile oynayalım.
  9. C

    Rock Müziği En iyi Anlatan Filmler

    The School Of Rock komedi ama içindeki rock a egilim hakikaten super. Tek geçerim valla.
  10. C

    Metal Gear Solid Serisi

    Bence Playstation daki ilk oyunu efsanedir. Birçok kez bitirdim. Bana gore Metal Gear Solid bir playstation efsanesidir ve oyle kalacaktır. Sonra çıkan serileri de guzel ama ilk oyun gibi kendi dunyasına almıyor insanı sanki.
  11. C

    MP3 Player

    Eğer almayı dusunen varsa Philips GoGear öneririm. Bende 1 GB var ve cok memnunum. Dosyalayıp yukardan asagıya inerek istediğiniz parcayı anında buluyosunuz. Önceleri sadece Teknosa da vardı ama artık gittikce yayılıyor. Yanında bi de sarj cihazı aldım tam oldu. Ses kalitesi de guzel ve berrak...
Geri
Üst