angel_organizasyon kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Dip Musichall Amatör Grup Konserleri

    Açıkcası Onursal Kardeşimin Yaptığı Tüm Organizasyonları Her Zaman Tebrik Ederek Karşılamışımdır ... Umuyorum İstediğin Kariyer Ve Başarıya Ulaşırsın... Ben O Potansiyeli Hatırlarsın Ki İlk Organizasyonlarında Dile Getirmiştim :wink: Hayatında Başarılar Canım Kardeşim... Her Zaman...
  2. A

    Origam (Metal) - Ankara

    Kardeşim İyi Ki Doğdun Nice Mutlu Yaşlara ... :wink: Benim Haberim Yoktu , Bunun Telafisi Töbeki de Her Türlü Olur :twisted:
  3. A

    RevelatioN(Heavy/Power/Thrash Metal) - Ankara

    Arkadaşlar Hoşgediniz... Enstrümantel Olan Şarkınız Olan Gallipoli 1915 Gayet İyi Olmuş... Başarılar Diliyorum... 28 Eylül'de Ki Konseriniz de Başarılar Ve İyi Eğlenceler :wink:
  4. A

    Origam (Metal) - Ankara

    Kardeşlerim Benim Siz Neler Yapmışsınız Öyle... Konserden Önce Son Stüdyolarına Girdim Stüdyo Çalkalandı Açıkcası 8) Bakalım 24 Eylül'de Garage Rock Bar'ı Yıkmazlarsa İyidir... :wink: Umuyorum O Gün Her Hangi Bir Bahanem Olmaksızın Gelmeye Çalışacağım , Çünkü Size Hediyem Olacak :wink...
  5. A

    A.B.E.S. - Ankara

    NNS de Oyun Size 8)
  6. A

    Origam (Metal) - Ankara

    Olm Ne Adamsın Yav :lol: Normalde ORIGAM'da Tutup Türkçe-Pop Yapmaz Zaten :lol: :lol:
  7. A

    Cin Seddi

    Özlem Doğum Günün Kutlu Olsun... :twisted: Nice Nice Senelere ... :wink:
  8. A

    Haylaz(Grunge) - Ankara

    Haylaz'ı İyi Yerlerde Görmek İsterim... Bu Kadar Emeğin Ve Gerekli Olan Çalışmaların Sonucunda İşte HAYLAZ Diye Haykıran Bir Seyirci Potansiyeli Gerekiyor... 8) O Potansiyel de Reklamla Olacak Birşey Ve Bende Sonuna Kadar Destek Vereceğim... :twisted: Başarılar Haylaz...
  9. A

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    Bu Çok Güzel Bir Haber ... :twisted: Çok Sevindim Sizin Adınıza ... Başarılarınızın Devamını Diliyorum ... :metalhead Bu Arada Kemal Senin Yaşadığın Sağlık Problemlerinden Dolayı Hakikaten Çok Üzüldüm :evil: Ama Askerlik Olayını da Bir Şekilde Atlatman da Güzel Bir Haber 8) :lol:
  10. A

    HaraptaR

    Haraptar Umuyorum Ki Organizasyon'da Oluşan Anlaşmazlıklar Kafalarda Soru İşareti Olarak Yer Almamıştır... Grubunuzun Bestelerinin Hepsini Dinleyemedim Açıkcası... Ama Bazı Kardeşlerim Yorumlarını Güzel Bir Şekilde Dile Getirmiş :twisted: Başarılar Diliyorum... Yolunuz Açık Olsun :wink:
  11. A

    Neutron(Alternatif)-Ankara

    Evet Neutron Ellerinize Ayaklarınıza Sağlık Çok Güzel Bir Performance Sergilediniz... :twisted: Umuyorum Ki Müzik Yaşantınız İstediğiniz Gibi , Kalbiniz Her Zaman Bu Kadar Temiz Kalır... Organizasyonlarda görüşmek Üzere... :wink:
  12. A

    Twist Off (Alternatif Rock) - Ankara

    Twist-Off Çok İyiydiniz Kardeşlerim... Size Programlar Yakışır... Dinlemeyenlere Sahne Performansıyla İzlemelerini Tavsiye Ederim.. :twisted:
  13. A

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    Kemal Çok Büyük Geçmiş Olsun... :( Umuyorum Ki En Yakın Zamanda İyileşip Sahnelerine Geri Dönersin... :twisted: Bu Arada Bu Organizasyonu Yapan Ve Emeği Geçen Herkesin Ellerine Kollarına Sağlık... Tebrik Ediyorum :wink:
  14. A

    Twist Off (Alternatif Rock) - Ankara

    Bir Hatırlatma Yapmak İstedim :twisted: Gelen Herkese İyi Eğlenceler :wink:
  15. A

    HaraptaR

    Bir Hatırlatma Yapmak İstedim :twisted: Gelen Herkese İyi Eğlenceler :wink:
Geri
Üst