master666 kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

    bunlar içecektir yawrum..birisi asitli beriki yoğurtludur..
  2. M

    Solak gitarlar

    Arkadaşlar solak gitar modelleri hangileridir ? Her modelin solağı çıkıyor mu ? Çıkıyorsa bu modelleri nerede bulabiliriz ? Ben 1senedir cort x6 kullanıyorum ama artık biraz daha üst model bişiy arıyorum. Mesela ben uzun zamandır EVL serisinin solağını arıyorum özellikler k6 ve...
  3. M

    Boss MT-2 Metal Zone Tonları (Settings)

    boss CS-3 veya NS-2 alsam sololarda mataliha ya yakınlaşırmıyım...Veya sololar için başka bir distorjıınnn pedalı mı almalıyım? Kısacası bu alet zaptedilmiyor yaw!
  4. M

    Boss MT-2 Metal Zone Tonları (Settings)

    abi çok saol yaaa...bu siteyi harbi çok sevdim.1senedir my gitar da takılıyordum daha bir soruma bile cvp gelmemişti adam gibi turkrock züper harbİ :lol: Bu arada bu tonlar dışında daha gerçekçi matalihacılık oynayabilmem için mt-2 nin yanına hangi pedalı önerirsiniz??
  5. M

    Boss MT-2 Metal Zone Tonları (Settings)

    yaa ben bu aletle BLACKENED ı çalmaya çalışıyorum ama çıkan ses hiç hoşuma gitmiyor.Soloda iyi değil diyor herkes acaba ondan mı??Yoksa ben tonları ayarlamayı mı bilmiyorum...Nasıl yaklaşabilirim metallica tonlarına bu aletle.Bu arada bendeki ekipmanla metallica gibi çalamiyacağımı...
  6. M

    Boss MT-2 Metal Zone Tonları (Settings)

    Arkadaşlar ben geçen hafta mt2 aldım...Kullanım kılavuzunda örnek olarak 5-6 tane settings ayarı vermiş (mesela british rock,rock,heavy metal,hard rock...vs) gibi.Bunlardan başka nereden bulabilirim bu mt2 tonlarını??
Geri
Üst