undertakerr kullanıcısının son içeriği

  1. U

    MindCrime (Power Thrash) - Ankara

    neden hala grupta olmadığını anlıyorum :lol: neyse big man saçmalık dinlemeyide saçmalıklara ortak olmayıda pek sevmem. sana hayatında başarılar :metal :elsalla
  2. U

    MindCrime (Power Thrash) - Ankara

    öyle s.kindirik sorulara böyle s.kindirik cewaplar veresin diye sana para filan mı veriyor bu adamlar :lol: bence benim nerde olduğum seni ilgilendirmiyor. yanlışın olmasın :metalhead
  3. U

    Apokalipto / Apocalypto

    gayet iyi bi filmdi. etkileyici sahneleriyle olsun, karakterleriyle olsun, senaryosuyla olsun izlenmeye değer bir film..
  4. U

    300

    son cümlene katılıyorum.
  5. U

    Heroes

    dizi öyle bir yerde araya girdi ki az küfretmedim be yönetmene :) eleştiriler olabilir fakat, dizinin konusu belli işte insanlar oraya buraya uçacak dünyayı kurtaracak falan filan. Konuyu bu kadar güzel bi şekilde tv ye aktararak arada bi "ah ulan bende bi uçabilsem" dedirten heroes...
  6. U

    lilja 4 ever

    Çok çok etkileyici bir film. İnsanın hayata daha bi sıkı sarılası geliyor. Filmin başı ve sonunda çalan "Mein Herz Brennt'te" filme cuk diye oturmuş, sondaki solo kısmında fazlasıyla hüzünlenmeme neden olmuştur. izlenilesi ve ders çıkarılası bi filmdir.
  7. U

    300

    savaş sahneleri gerçekten etkileyiciydi. özellikle bir ok sahnesi vardı ki güneş ışınlarını kapatan cinsten.. ama başta ne oldu ne bitti ne ara 300 adam toplandı geçide gitti kahine ne oldu cart curt pek anlayamadım 8O sonuç ; izlemeye değer.. 8)
  8. U

    MindCrime (Power Thrash) - Ankara

    54 sayfada arama yapmak pekte kolay olmasa gerek ;) repertuarınızı, eklediğiniz demoları ilk msj ınızı editleyerek devamlı güncellerseniz daha çok bilgiye ulaşabiliriz. bu küçük bi öneridir sadece ;)
  9. U

    MindCrime (Power Thrash) - Ankara

    abi olayınız nedir ? ne çalarsanız ne yersiniz ne içersiniz ? hadi yediğiniz içtiğiniz sizin olsun da ne çalarsınız abi siz ? ondan biraz bahsedin ki bizde gelip izleyelim değil mi ama ?
  10. U

    Altısekiz (Rock) - Ankara

    garage açıldı demek hea ii ii :)
  11. U

    Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

    hade yetiştirin bakim bekliorz :)
  12. U

    DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

    sağlam grup hade bakim sizden çok şey beklio bu ankara dewam :P
  13. U

    Anima

    işte bu grubu sewiorm ya ceylan çok tatlı bi ses tınısına sahip 8) bu albümlerini beğendim özellikle kızılderili ruhu süper parça :twisted: başarılarının dewamını dilerim.
Geri
Üst