• Tune-o-matic köprüde vidalar dışa mı bakmalı yoksa iç tarafa manyetiğe doğrumu bakmalı? nasıl koymak lazım? int deki resimlerde karışık hep.
    SPAWN-THeUndead
    SPAWN-THeUndead
    tek bir kullanım şekli yok yani, iki türlüde kullanılabilio? Peki üstündeki bu dişlerin yönü nasıl olmalı? mesela törpülü tarafı nereye bakmalı...
    forbidden_city
    forbidden_city
    Gerekli entonasyon ayarı yapılabildiği müddetçe bir önemi yoktur tahminen. Teli tutacak yani çok bir işlevi yok. Genelde içe doğru oluyor ama. Dışa çevirmeyi düşünüyorum ben de bir dahaki tel değişiminde.
    forbidden_city
    forbidden_city
    Törpülü taraflar bende sarımsız teller için ayrı, sarımlı teller için ayrı yöne bakıyor. Denemekten zarar gelmez ya :)
    led tv ekran kararması nedeniyle servis hazır cevap panel değişecek diye 3200tl istio. XD
    • Beğen
    Tepkiler: The_Nebula
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    TTK 2 yıla garanti veriyor, ama 3 sene böyle bir ürün için çok kısa bir süre. bu açıdan şanssızsınız, eğer, ürüne ait üretimden kaynaklanan tespit edilebilir bir hata var sa, yine de Tüketici Mahkemesine gidebilirsiniz.
    The_Nebula
    The_Nebula
    Benzer sorunu ben de yaşadım. aynen 3 sene sonra ekranda pixellerde kararma oldu, üstelik de marka Philips. Aynı model arkadaşımda da var, onda da aynı sorun, aynı zamanda, aynı şekilde oluştu. Geçmiş olsun, Spawn Bey.
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    Yukarıda da söylediğim gibi, eğer bir ürünün belirli bir markası için kronik bir durumdan bahsediliyorsa aslında TTK dışında olmasına rağmen mahkemeye taşınabilir ve olumlu sonuç alınabilir. 3yıl bu cihazların ömrünün çeyreği bile değil yazık.
    Sinyali full açtığımızda bile peak yapmayan usb ses kartı var mı?
    blackfriday666
    blackfriday666
    Stüdyoda Lynx Hilo kullanıyoruz, bayağı high end bir arayüz, o bile zorlandı mı yapıyor diye hatırlıyorum.
    CanTe
    CanTe
    kullandığınız bilgisayar ile de alakalı biraz.
    Single_FACTOR
    Single_FACTOR
    eğer kastettiğiniz o ise; auto sens fonksiyonu olanlar var. Ancak peak yapmaması için sizin sinyal seviyenize bir şekilde dijital müdahale edildiği anlamına gelir. Ses kartı ile değil ama böyle bir ihtiyaç varsa external bir gate/limitter kullanmak daha doğru seçenek bana kalırsa.
    Esp horizonumu japonyada mı satsam yoksa tr de mi satsam, japonyaya bu yaz mı gitsem yoksam öbür yaz mı gitsem... yani naapsam bilemedim XD
    Wasp yazmış aşağıda aklıma getirdi. Telleri ters takarsak ne olur/değişir? Yani kalın mi telini ince miye taksak, layı siye taksak :)
    dingdongdaddy
    dingdongdaddy
    nut görevini yapamaz.. onun dışında sorun yok fikrimce.. bir de manyetik kutup yükseklikleri scattered ise o da sıkıntı..
    E
    eyazıcı
    Solak gitar alıp sağa yatırın.
    Bazı 2. el gitarlarda 12. perde tarafında 6. tel tarafı:yaklaşık 2.0mm 1. tel tarafı:yaklaşık 1.5mm falan tarzı şeyler yazıyor. Bu sorun ne?
    EMM
    EMM
    Akla gelenler; üst esik pozisyonundaki bozukluk, kopru sisteminin pivotlara tam oturup oturmamasi, saddle problemleri. Daha kotusu ise sap donmesi bile olabilir. Hatta sap catlamis-kirilmis onarilmis olabilir.
    Bu Half Step Down dedikleri Eb nasıl D# de olabiliyor?
    SPAWN-THeUndead
    SPAWN-THeUndead
    Eşdeğer sesler hakkında bir bilgim yok.
    SPAWN-THeUndead
    SPAWN-THeUndead
    Şimdi çaktım olayı, mi'den önce re notası geliyor, o yüzden eb'ye aynı zamanda d# diyebilioz. XD
    forbidden_city
    forbidden_city
    Enharmonic de denir, sanırım değiştirici işaretleri biraz daha kavramanız gerekecek. Ayrıca 'mi bemol ' telafuzunu hala yapamadığımdan 'bemole akortlu' diyorum ben en fazla.

    xD
    Laptop sizlere ömür :( açılış ekranında öyle kalıyor. :(
    CanTe
    CanTe
    Değişim veya temizlik amaçlı olarak cdrom veya sabit diskinizi çıkardınız mı? Yerinden oynayan bir parça varsa,bilgisayar bunu algılayabilmek icin sürekli komut gonderir açılış ekranında. Ancak algilayamadigi icin hiçbir şey olmaz.
    SPAWN-THeUndead
    SPAWN-THeUndead
    Yok, bişey çıkarmadım. Öyle durup dururken oldu. Teknik servise götürüom şimcik.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Geri
Üst