zapin kullanıcısının son içeriği

  1. Z

    Anemi

    ANEMİ NİN İKİNCİ KLİBİ GELMEDİ! İSTANBUL DA NERELERDE ÇIKARLAR NE YAPARLAR NE İÇER NE GİYERLER KAYIP OLDU ELEMANLAR :) BU ARADA ARDA YI GÖRDÜM AKASYA DURAGINDA. KISKANÇLIKTAN ÇATLADIM :) HAS OOZE VE ORBAY İLE OLAN ANEMİ GÜNLERİ ARTIK GERİDE KALDI VE ŞİMDİ GİTSEM ANEMİ KONSERİNE, HİÇ...
  2. Z

    29 mart 2009 yerel seçimleri

    mürekkep olayını çözmelerine sevinmek lazım.
  3. Z

    Anemi

    2. klip senden sonra ya 3. klip inancım yok a 4. klip de küçük şeyler e gelmeli bence bu arada da daha kaliteli sözler yazılmalı, daha çok aşılmalı bence. yolun açık olsun anemi.
  4. Z

    Ogün Sanlısoy

    ogün sanlısoy u çok takdir ediyorum. hele hele kendin oldun isimli şarkı beni benden alıyo. en yakın zamandaki konseri ne zamandır acaba.. en son gittiğim konserinde hayatımın en güzel 2 saatini yaşamıştım.
  5. Z

    Söz Yazmak

    1 saat de olsa her gün bir dil üzerine yoğunlaş. ingilizcem iyi diyosun o zaman shakespeare vs ingiliz dili edebiyatı çalış. eski ingilizce diline bak. shakespeare gibi insanüstü varlıklar neler yazmış neler anlatmış bi bak derim. ingillizcen harika mükemmel diyelim, almancaya geç. almanca bütün...
  6. Z

    Söz Yazmak

    ha bir de sadece türkçe bilme, ingilizce, almanca, fransızca, ispanyolca, beynin kaç dile kadar gidiyosa hepsini çalış, kap, bolca dil ögren inan çok faydalı oluyo. hoşçakal:)
  7. Z

    Söz Yazmak

    aşk acısı çekmen lazım önce. sürekli oku ne bulursan. ve sürekli dinle her sesi.
  8. Z

    Çoban

    çoban hikayesi yazmıştım. sonra turkrock ı açtım. karşıma hemen de çoban isimli müzik grubu çıkınca şaşırdım. tesadüf hikayesi bu. ayrıntılı anlatamadım şimdi de sen anlamış gibi kabul et:) sevimlisiniz çünkü henüz maskeniz yok. oldugunuz gibisiniz. bu yüzden çok güzelsiniz. daha 17 17...
  9. Z

    Seksülin

    dinlemez miyiz, işimiz bu! :D
  10. Z

    Çoban

    çok sevimlisiniz siz çoban:)
  11. Z

    Emre Aydın

    keşke 6. cadde olarak devam etselerdi..
  12. Z

    Anemi

    ........................................................................................................
  13. Z

    Anemi

    ........................................................................................................
  14. Z

    Üçnoktabir

    üç nokta bir in vokal bayanının sesi nedense hiç cazip gelmiyo bana. çok zayıf sanki. ilgimi çekmesini isterdim ama grubun.
  15. Z

    Teoman

    lisede çok dinlerdim bu adamı. son zamanlarda da yaklaşık 3 5 yıldır bi soguma geldi. hiç açıp da teoman dinledigimi hatırlamıyorum. bi acaip insan.. neyse hakarete varmasın şimdi..:)
Geri
Üst