RestlessOblivion kullanıcısının son içeriği

  1. R

    cort k4 ve floyd rose

    sevgili arkadaşlar. öncelikle kötü bir gitara sahip olduğumu bildiğim için bu sorunun normal olduğu kanısına vardım ama sizlere de bir sormam gerektiğini düşündüm. herhangi bir telde mesela sol tel üzerinden oktavdaki solde floyd rose'u kullandığım zaman o teldeki akort gidiyor. bu sorun bütün...
  2. R

    Anarşizm, Komünizm, Sosyalizm, Faşizm..

    müzikistim arkadaşlar. herkese selam ederim =) dünyayı müzikle kurtarabileceğime inanıyorum Scriabin misali. burada çok sağlam laf yapan, kültürünü arttırma konusunda okuyan, kasan arkadaşlar var. sitede yazdıklarına göre müzikle ilgili olduklarını da düşünüyorum. sanatçı ruhları da vardır...
  3. R

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Arkadaşlar ben adam gibi bir overdrive pedalı arıyorum. Dolu dolu overdrive versin sıcak sıcak :D Sıcak sıcak deyince lambalı amfi falan demeyin o kadar param yok şimdilik. Blues ve Rock için güzel bir overdrive pedalı tavsiye edebilir misiniz?
  4. R

    RG2550'me led taktım (yeni resim ilk mesajda)

    ehehe... kültürden kaynaklanıyor olabilir :)
  5. R

    3ü1 arada Pedal Olsaydı?

    3'ü bir arada pedal deyince hani neyse ben anladığımı yazayım :p wah - whammy - delay efenim.. 3'lü combom :P
  6. R

    Boss GT-10

    eklenmiş birkaç şey dışında gt 8 den farkı yok görünüşte. (usb, looper, yazılımı vs). sesi konusunda da alan birisi hemen aldığını fakat pişman olduğunu, gt 8 den hiçbir farkı bulunmadığını yazmış. 400 ytl çok ucuz. yerinde olsam alırdım.
  7. R

    Boss GT-10

    gt 10 un aynısıysa bir işe yaramaz. gt 8 hayatımda duyduğum en dijital amfi smilasyonuna sahip cihazdı. pod denemedim ve hayatımda ilk kullandığım prosesör gt 8'di.. gt'10'un gt 8 ile arasında bi fark yoksa almamak daha iyi..
  8. R

    İnceleme Carvin Dc400w&peavey Classic30/demo/foto

    hmm.. ne tarz müzik yapıyordun legacy ile ?
  9. R

    İnceleme Carvin Dc400w&peavey Classic30/demo/foto

    bende düşünüyorum legacy mi alayım kafa kain mi toplayım yoksa tsl 601 - 602 falan mı alayım diye. gitarın çok güzel bende düşnüüyorum amfiden sonra bi carvin çekmeyi. 2 hoparlörden tek hoparlöre geçtiğinde neler hissettin, ne gibi farkları var. ona göre bi hesaplama yapıcam. kafa kabin mi 2...
  10. R

    Boss GT-10

    ya zaten amfi alıcam ilk niyetim o. orada yazdıklarımla da alay etmiyorum yanlış anlaşılmasın. uçuk fiyat çekerlerse amfiye ''kasıcam''. çekmezlerse bunu alır amfiyi ileri bir tarihe ertelerim. duruma göre. 2 şekilde de iyi bir kafa+kabinim olacak zaten. :p gt 8'imi de sattığım zamana denk...
  11. R

    İnceleme Carvin Dc400w&peavey Classic30/demo/foto

    selamlar. peavey'i kaça aldın bir de legacy'i neden sattın :p
  12. R

    Boss GT-10

    gelmeyecek tabi. almayı düşünüyorum. sağlam fiyat çekerlerse almam olur biter. gider mesa boogie alırım. bogner extacy alırım. soldano conrnford hatta diesel bile alabilirim. ne olacak. çok pahalı satsınlar tabi. dünyanın sonu değil.
  13. R

    Boss GT-10

    inşallah hayvansı bi fiyat çekmezler.
  14. R

    Boss GT-10

    yuh. Line6 ile iyi mücadele ediyor Boss. Tasarım mükemmel. Drive smilasyonları daha iyidir umarım. Kullanımda kolaylıklar var. Ekranı da analog ayarlar gibi hazırlamışlar. Kullanmak için mühendisi olmaya gerek bıraktırmayacak gibi :?
  15. R

    Analog Pedal Mı, Prosesör Mü?

    kafa+kabin ya da aynı derecede bi combonun önüne hiçbirşey geçemez. bende sattım elimde ne var ne yok kafa+kabin ya da bi combo bakıcaz artık.
Geri
Üst