bozuk_para kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Amplifikatörlerimiz

    jcm 900 100 watt kafa aramaktayım
  2. B

    Ömrüm Parklarda Geçti (Zibidiler)

    çok kalite müzik çok kalite eğlence helal olsun onlara! kız götürmiceklerse neden müzik yapsınlarki. her zaman arkanızdanım aslanlarım ii eğlenceler!!
  3. B

    100 Derece

    100 derece rules
  4. B

    Bozuk Para

    teşşekkür ederiz toplum için sanat yapıyoruz
  5. B

    Bozuk Para

    satın alabilceğin bir demomuz yok ama bozukpara.garaj.org dan mp3lerimizi indirebilrsin :wink:
  6. B

    Bozuk Para

    yanlış tarih vermişim 2 temmuz cmts olacakmış
  7. B

    Bozuk Para

    İstanbulun medar-ı iftiharı Bozuk Para 1 temmuz cuma akşamı orta kemancıda sahne alacak. Bu sıcakta hala İstanbulda olan varsa bekleriz
  8. B

    Bozuk Para

    Bozuk Para 3 Haziran cuma akşamı Taksimde Gitannes barda punk rock la yine coşacak coşturcak.
  9. B

    Bozuk Para

    konser: 23 mayıs sabancı üniversitesi Bir daha konser: Ska Party@ Vox/Beyoğlu 26 Mayıs Perşembe canlı cansız sadece ska dinlemek isteyenlere: 100 derece Bozuk para Cemiyette pişiyorum ı.b. Skaty boss dj: operation ivy giriş: 10 ytl +18
  10. B

    Bozuk Para

    6 mayıs cuma akşamı taksimde depo bar da Bozuk para sahne alacak. ilk seferlik giriş ücretsiz olacak! depo taksim de galatasaray lisesinden önceki dışbank ın aralığından yukarı çıkarken sağda köşede 3.katta.
  11. B

    100 Derece

    aaaa ben bursada olacam o tarihte. yıllardır resimliye gitmiyorduk..sayenizde uğrıcaz bi galiba
  12. B

    Bozuk Para

    Vans Warped tour başlıyor.... Bozuk Para Çaçaron / Bursa 14 Nisan Giriş: 6 YTL 13 Nisan da da sabancı universitesinin partisinde Pin-up la beraber sahne alıcaz.
  13. B

    kilink

    konserde en beğendiğim grup kilinkti. tahminimden de iyi..izdaham çıktı ne geceydi be! demoyu konserden bi akşam önce dinledim. gayet güzel olmuş..zaten sizde biliyorsunuz .) torba yokmu beyler!!
  14. B

    100 Derece

    Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
  15. B

    Bozuk Para

    gece sokakta taolin miktarı yüksek bi şarkı olduğundan dillerden düşmüyor. bayan honki; tam bilmiyorum ama sanırım 10 lira civarlarında olacak. kesinleşince buraya yazarım.
Geri
Üst