edved kullanıcısının son içeriği

  1. E

    yeni başlayanlara neden kalitesiz gitar idealdir!!?

    abi yok ben ilk gitar çalmaya başladığımda gitarı ne şekilde bıraksam daha az zararlı olur yada işte bu şekilde koyduğumda burası çizilmez diye bi bilgim yoktu ve ilk gitarımın üzerindebirçok çizik vardı.çalarken ani bir dönüş yaparsınız biryere çarpar çat diye dökülür boya.ama bi sonraki...
  2. E

    yeni başlayanlara neden kalitesiz gitar idealdir!!?

    yeni başlayan gitarı sağa sola vurur tutma becerisi bile olmaz gidipte kalite bi gitarın boyalarını dökmektense..zaten yeni başlayan gitarın sesini yada tonunu düşünmezki.basabiliyormuyum diye düşünür.aynı tonu yakalamaya çalışmak bi sonraki evredir.bence mantıklı dandik gitarla başlamak.
  3. E

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    ya benim bir grubum avr ve tek gitarım.konserde kullanma amaçlı altyapı için bir kayıt pedalı almak istiyorum.tavsiye ettiğiniz ve piyasa fiyatını bildiğiniz pedal varmı?
  4. E

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    katılıyorum ama 1000 ytl gibi bir karım olacak o yüzden denemeden alıcam kararsızım yani.bu gitara sahip birisi varmoo yaa?
  5. E

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    selam ben gibson les paul studio almak istiyorum ama kararsızım.bildiğim kadarıyla baya ağır bir gitarmış ve alışması zaman alıyormuş.hiç deneme şansım olmadı.istediğim tonlar aslında birkaç örnek vermek gerekirse three days grace breaking benjamin 30 second to mars tonları gibi.acaip...
Geri
Üst