LES_PAUL_78 kullanıcısının son içeriği

  1. L

    Emg 81?

    Teşekkğür ederim dostum
  2. L

    Emg 81?

    Dostum son birşey daha.Gitarın üstünde yüksek çıkış pasif jackson manyetikler var.Ben sadece tiz ton tarafına bunu takıcam.Genelde o şeki solo attığım için.Sence etkisi nasıl olur.
  3. L

    Emg 81?

    Çok sağol.Aşama aşama güzel anlatmışlar.Artık bunu yapboz gibi dökümana baka baka yapıcaz :D
  4. L

    Emg 81?

    :D dostum böyle uzun ama yavaş sohbetleri sevmiyorum ö.m. den msn atıcam eklermisin :D
  5. L

    Emg 81?

    Doğru.Sonra pil değiştirmek için bile başkasına gitmiyeyim.Kutudan lehim teli falan çıkmıyor demi.Millet emgden çıkan şemada lehimsiz gösterdiğinden bahsediyordu. Birde pil yuvası açtırmama gerek varmıdır benim gitara.hiç açmadığımdan içini bilmiyorum yeterli boşluk varmıdır yokmudur?
  6. L

    Emg 81?

    Kırklareli.Lehim aletim yok malesef kime nasıl yaptırabilirim.Yapıcam diye manyetik yada gitar elimde kalır diye korkuyorum.Almadan araştırıyım dedim =)
  7. L

    Emg 81?

    Arkadaşlar bende jackson js32t king v var.Buna bitane emg 81 takmak istiyorum.Ama bulunduğum yerde takıcak biri olmadığından kendim takmak zorundayım.Sizce yapabilirmiyim?Yani zor bir olaymıdır?
  8. L

    Sağ - Sol El Uyumsuzluğu

    2 tip egzersiz vardır.Biri hızlanmak için.Diğeri ise beyin içindir.Çok hızlandığın zaman kaçırman doğal.Hızlı çalıcağın zaman çalıcağını birden değil yavaş yavaş hızlandır sonra zaten kaçırmazsın..
  9. L

    Ağır gitarlara en uygun askı hangisi?

    Planet waves in kilitli sistemleri var dostum.Ben V kasa kullanıyorum ama kilit sistemi muhabeti çıktımı vs muhabewtini kaldırıyor artı yapısı terlesnde yapışmıyor üstüne askı.Ben memnunum sahnede fln.guitar lock planet bişi olması lazm isminin.36 liralık bişi pek pahalı değil
  10. L

    Jackson js32t King V

    Sağol dostum gerçekten bilmiyordum.Tele kullanmadım ama hep blues-country yapan adamların ellerinde görünce yumuşak tonlu bir gitar sanırdım. Bu arada gitarın üstünde gelen teller çok tatlı geldi.Teller hakkında birşey yaazmamışlar ama 010 yada 009.Yakında tel değiştiricemde.Önerdiğin güzel bir...
  11. L

    Jackson js32t King V

    Telecaster mı sert?
  12. L

    Jackson js32t King V

    Megadeth hayranı olarak konserlerini izlerim genelde dvd olsun yakalarsam canlı olsun.Özellikle 2008 san diago konserlerinin dvdsinde 10 dk civarında wake up dead şarkılarını çalıyorlar.Bende bir gitarist olarak son kısmına hayran biriyim.Yakın çekimde tuşeler falan muthiş geldi bana. Şöyle...
  13. L

    Jackson js32t King V

    Başlık jackson hakkında =).Keşke dean başlığı açsaymışım daha çok tutarmış :D
  14. L

    Jackson js32t King V

    Gönlümde Mustaine in şu anda kullandığı dean-angel of death modeli var.Onun fiyatı 1800 tl civarı.Önümüzdeki sene anca alabilicek duruma geliceğimden idarelik bişiy alıyım dedim.Klavyesi rahat tonları az çok tatmin edicek bişey.1 sene kullanıcam.Ama gitarımdan gerçekten memnunum =)
  15. L

    Jackson js32t King V

    Arkadaşlar dün mydükkandan hindistan malı siyah reng bir king V aldım.Yaptığım Müzik thrash metal.Ekipman olarakta; Js32t King V+Marshall Jackhammer Pedal+Metal Muff Pedal+Marshall 15fx amfi... 1-)Sizce nasıl bir ekipman bu 2-)Gitarım hakkında söyliyeceklerniz varmı? Bir çok insan...
Geri
Üst