susuzyaz kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Ibanez Başlığı

    teşekkürler halilpazarlama peki önerebileceğin 2550 için uygun bir tel var mı? elixir filan mı almak lazım, daha önce hiç kullanmadım bu markayı da..
  2. S

    Ibanez Başlığı

    iyi dileğin için tesekkürler sertsessiz, gercekten yeni bir gitar akmak yeni biri ile cıkmak gibi bir sey, hem deli gibi heyecanlanıyorsun hem de bir sey olmasın diye kaygı hissediyorsun.. ama sevdim bu durumu acıkcası:) ayrıca dediğini yaptım cızırtı gitti strum sağ olasın..
  3. S

    Ibanez Başlığı

    vallahi clean tonlarda calmak istediğim için tercih ettim aslında 2550 yi, bir de gerçekten bende panik hali yarattı cızırdaması:) tecrübesizlik işte.. pivot vidayı kaldırırken tellerin gevşek olması gerekir mi pekii.. son çara sanırım bir luthiere de göstermek olucak sanırım içim rahat etsin...
  4. S

    Ibanez Başlığı

    teşekkür ederim cevap için.. evet amfiden gelmiyor ses.. gitarı calarken fretlere carpında geliyor ama ilk 4 telde yok sadece son kalın iki telde.. bu ilk floyd rose gitarım olduğu için endişe ettim de..akor yapması zormus gercekten..
  5. S

    Ibanez Başlığı

    iyi günler arkadaslar.. bir süre önce ibanez 2550 gitar aldım .. gitardan memnunum ancak bir sorunum var. üst mi teline ve la teline hızlıca vurunca teller fretlere carpıp cızırtı yapıyor. diğer tellerde bu sorun yok.. bu nasıl bir sorundur halledilebilir mi.. bir de gitara bir ayar yaptırmak...
Geri
Üst