keremd kullanıcısının son içeriği

  1. keremd

    İbanez ve Cort gitarların benzerlikleri/farkları

    Cümleme özür dilemedim tekrar oku sen anla neye özür diledim. Yapmayın üzülüyorum sonra. Mesaj atmamam lazım benim. Cort cok iyi gitarlar yapıyor. Bende kullanıyorum. Tamam anlaştık.
  2. keremd

    İbanez ve Cort gitarların benzerlikleri/farkları

    Tarzım yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. Bir kıyas bir sitem değildi. Gerçeklik payı taşıyor bu cümle benimle aynı fikri paylaşsanızda paylaşmasanızda.
  3. keremd

    İbanez ve Cort gitarların benzerlikleri/farkları

    Yok onlarda elbet bir gün ibanez veya başka bi gitar alacaklar zaten. Kolay gelsin.
  4. keremd

    İbanez ve Cort gitarların benzerlikleri/farkları

    Ar-Ge dediniz de, cort ne kadar yatırıyor ar-ge ye biliyormusun, biliyor gibi söylemişsin. Ar-ge olarak ne yapıyor cort? Varmı bi gelişme gözüne çarpan? Merakımdan soruyorum sanki birşeyler duymuşsun gibime geldi merak ettim bende severim cortu. Cort yeni duyulan bir firma tabikide parasının...
  5. keremd

    Gitar ve Ekipmanı hakkında (sorunlarınız)

    valla bendede marshall var. noise gate'i kapattım drive'ı kökledim amfininde sesini açtım normal bi gürültü var. Drive'mı fazla poddan sesi fazlamı açıyorsun hiç bilmiyorum. Belkide kablondan olabilir baska kablo denemişsindir herhalde. Ben dimarzio kullanıyorum 3 senedir (seninde almanı tavsiye...
  6. keremd

    Line6 POD X3 serileri

    pis line6
  7. keremd

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Re: BEYLER SLM Biraz daha para biriktir necashi. Tüm bütçem bu dersen, ikinci el gitarlara bak. Bu fiyata üzgünüm pek fazla secenegin olmayacak. Gitarı alırsın kursa başlarsın iyide gider 4 5 ay sonra "Of neden aldım ben bu gitarı" dememek için biraz daha para biriktir. Sonra bakarız.
  8. keremd

    Pod xt & xt live

    Ekranın altında 4 tane buton war. Comp - Amp - Gate - EQ Gate yazan yerin altındaki buton Gate i aktif ediyor iki kere basarsan ayarlarına giriyorsun sagdaki iki tuş gate ayarları.
  9. keremd

    Pod xt & xt live

    Noise gate'i açıver.
  10. keremd

    alternative pickingle ilgili soru

    Flareos gayet güzel bi noktaya değindi.. Dikkate al requiem00. Temel teknikler bunlar. Bunları bitirdikten sonra yeni şeylerle gelebilirsin. Kendi pena tekniğinle mesela. Sonuçta bunlarda keşif yolu ile bulunmuş. Sende keşfedebilirsin birşey :) Kolay gelsin.
  11. keremd

    alternative pickingle ilgili soru

    Söylediğin economy picking diye adlandırılan picking olmalı. Oda başka bir picking tekniği. Hatta örnek istersen; http://www.youtube.com/watch?v=vHUSZD5RAQ4 Yaptığın bu herhalde 8)
  12. keremd

    alternative pickingle ilgili soru

    Alternate Picking up-down penalama ile oluyor. Tekrar ediyorum, yavastan hızlıya doğru calisicaksın, calisicaksın yani baska bi yöntemi yok.
  13. keremd

    alternative pickingle ilgili soru

    çok yavaştan hızını artırarak çalış
  14. keremd

    Line6 POD X3 serileri

    bekle yenisini alırsın
  15. keremd

    Ibanez Başlığı

    kesmeden takıyorsun sonrada sıkıyorsun bir güzel olay bu başka bişi yapmana gerek yok.
Geri
Üst