gozde-rock kullanıcısının son içeriği

  1. G

    Kaotik

    "Kaotik'in sevgili solisti M.Burak Madencioğlu Muş'taki askerlik görevini tamamlayıp tekrar aramıza katıldı. Hepimiz onu çok özlemiştik. Kaotik kısa zamanda tekrar sahnede olacak..Sevgiler.. _KAOTİK_ "
  2. G

    Anemi

    Dinlerken kesinlikle keyif alıyorum ve ciddi anlamda "iyi" müzik yapıyorlar.Albümleri de çıktı hayırlı olsun daha alamadım ama ilk kliplerini izledim.'Merhamet' zaten sevdiğim bir şarkıydı klip de güzel olmuş..
  3. G

    Kaotik

    Kaotik ile kaotikfan.com adına yaptığımız röportajı; http://kaotikfan.com/forum/index.php?topic=233.0 forumlarından okuyabilirsiniz.. :wink:
  4. G

    Kaotik

    Albümün çıkış zamanı konusunda kesin bir bilgi yok henüz.Şunu söyleyebilirim stüdyoda albüm çalışmalarına devam ediyorlar ve albümü çıkarmak için en uygun zamanı bekliyorlar.. ;)
  5. G

    Kaotik

    Re: Kçük fan Kaotik'in dağılması falan söz konusu değil.Müziklerini yapmaya tam gaz devam ediyorlar.Albüm çalışmalarına başladıklarında da en kısa zamanda albümleri çıkacak..
  6. G

    Kaotik

    KaotiK fan sitesi www.kaotikfan.com yenilenen anasayfası ile yayında...:wink:
  7. G

    Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

    çok sevindim.uzun bir aradan sonra sizi tekrar dinleyebileceğim =)
  8. G

    Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

    19 ekim'de ooze venue'de maNga onseri öncesi çalcak mısınız?
  9. G

    Gece

    Ankara'da olup sizi canlı canlı dinlemeyi o kadar çok istiyorum ki...İnşallah en kısa zamanda..
  10. G

    Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

    en kısa zamanda inşallah bir daha fırsatım olur ve sizi dinlemeye gelebilirim.öss'ye hazırlandığım için malesef bu tür şeylere pek fazla vakit ayıramıyorum.en kısa zamanda sizi tekrar dinlemek dileğiyle.. (:
  11. G

    Çirkef (Alternatif Rock) - İzmir

    28 eylülde lütfen ooze da çalın.hayko cepkin konseri öncesi sizi dinlemeyi o kadar çok istiyorum ki.malum sürekli gelemiyorum okul nedeniyle o gün gelip sizi dinlemek benim için çok büyük bir zevk olacaktı.lütfen ooze da çalın lütfen..
  12. G

    Kaotik

    Selamlar arkadaşlar..KaotiK'in fan sitesi www.kaotikfan.com açılmıştır.Hepinizi bekleriz.. :)
Geri
Üst