HulkEkmek kullanıcısının son içeriği

  1. HulkEkmek

    jackson rr5 için uygun aktif manyetik

    81-85 li RR5 i 1 seneye yakın kullandım. Metalcore ile uğraşıyordum ve çokda memnundum. Diğer manyetiklerle denemediğim için yorum yapamayacağım onlar hakkında.
  2. HulkEkmek

    pasif manyetikler

    Demek ki bilmiyormuşsun.
  3. HulkEkmek

    Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    @yenidenyeniyine Abi adam profesyonel uğraşıyor müzikle yani hiç girme tartışmaya bizim ne haddimize. Oluyor arada efsane karakterler böyle. fendersüleyman - dimeisgod gibisinden bilen bilir (: Fader'da efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
  4. HulkEkmek

    Hoş solo tonlarını nasıl yakalayabilirim ?

    Niye gibson ı sadece yeteneği ve kulağı olan mı alabiliyor ? Yeni başlayanda parasını basıp alamaz mı ? Gibson seviyesi nedir ya.
  5. HulkEkmek

    Amfiler Hakkında herşey (Genel)

    Sovtek e çok kalitesiz deniyor genelde. Hatta en kalitesiz marka diyorlar. Şahsen amfi yapım onarım ile uğraşan birisinden duydum.
  6. HulkEkmek

    Charvel / Jackson Başlığı

    owned diyorum
  7. HulkEkmek

    Epiphone Les Paul Standard ve Custom arasındaki farklar

    @ yutup Hocam yanlışın var indeks başlığını incelersen Fender Meksika VS. Fender Amerika Gibson SG Standard vs 1961 Reissue Bc Rich Beast vs Jackson Kelly KE 3 ESP eclipse2 hakkında Gibson les paul ile farkları vs. Gibi başlıklar olduğunu göreceksin. Bu başlıkta...
  8. HulkEkmek

    Epiphone Les Paul Standard ve Custom arasındaki farklar

    http://www.turkrock.com/ftopic57183.html ... -Bir marka hakkında genel başlıklar açıp o markanın ürünlerini tartışabilirsiniz Örnek: Charvel / Jackson Başlığı -Ayrıca bir markanın çok fazla çeşidi olan modelleriyle ilgili genel başlıklar da açabilirsiniz Örnek: Digitech GNX serisi...
  9. HulkEkmek

    Epiphone Les Paul Standard ve Custom arasındaki farklar

    Zaten açtığınız başlıklardan konuyu enine boyuna araştırdığınız belli oluyor. Neden arkadaş bu kadar rahatsız olmuş anlamıyorum. Forum - metalika bide duman çalıcam hangi gitarı alayım. Bide solo çalıcam bu arada - başlıklarıyla doluyken böylesine can kurban diyorum.
  10. HulkEkmek

    Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

    Onlardaki manyetikten değilde arkadaki ekipmandan bahsetmek lazım. O kadar amfiyi rack'ı pedal'ı sanada bağlasalar senden de sert ton gelir. Öyle devasa sistemli adam ne kullansa istediği tonu alır. Tartışmaya gerek yok. 800-900 arasında ikinci el Jackson yada Schecter marka bir gitar bence...
  11. HulkEkmek

    Emg 81-85 bağlantı sorunu???Resimli

    Evet gayet normal bi durum o. Sanırım switch yukardayken yazacaktın ? Yoksa normal yani.
  12. HulkEkmek

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Ben altı yaşımdan beri patates kızartıyorum sen ne diyorsun.
  13. HulkEkmek

    Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

    Interracial
Geri
Üst