blazer kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Demir Demirkan

    evet, komik gerçekten. adamın ismini hep öyle yada böyle yanlış söylüyorlar,yazıyorlar.
  2. B

    ses geliştirme

    kendi kendine çalışabilmesi için şan öğrencisinin belli bir bilgi birikimi ve tabiki belli egzersiz temalarının üzerinden geçmeli ama sesi forse etmeden mümkünse falsetto çalışmalı.şan hocası denetimi dışında tam ses çalışmak Allah korusun kötü sonuçlara yol açabilir.
  3. B

    ses geliştirme

    ke-di, güzel anlatmışsın. fakat, anlattıklarından bir noktaya takıldım.hergün 1 saat şan çalışmak gerekli demişsin, şan pedagogu nezaretindeyse anlarım ama kendi kendine çalışabilmek için ortalama 2-3 senelik bir eğitim almış olmak gereklidir.
  4. B

    Müzikaller

    dün akm'de "bir tenor aranıyor" adlı müzikale gittim, çok güzeldi.herkese gidip,görmesini tavsiye ederim, haftaya cuma akşamı 19.30 da oynayacaklar.
  5. B

    Demir Demirkan

    ne düşüşü ?:)) avrupa turnesinden yeni döndü. ulftone'la da anlaşması sonucunda yakında ingilizce albümü bütün avrupa'da yayınlanacak.sizin haberiniz olmadı mı hemen düşüşe geçti di mi ? :))
  6. B

    Cem Köksal

    braindrain00 : demirhanın yaptığı müzikle bu adamın yaptığı müziğin ne ilgisi var. bana göre de , demirhanın müziği bu adamın yaptığından çok daha iyi.
  7. B

    Demirhan Baylan

    sen istedin de, müzik markette istedi mi acaba? önemli olan o ama demirhan yeni ve eski şarkılarının çoğunun mp3 ünü kendi sitesinden yayınlıyor , bunu da hatırlatmak isterim.
  8. B

    Burak Bora - Japon Balıkçısı

    üzülme umarım çok yakında dinlersin adım tunca, grubumuzla demo albümümüzü hazırlıyoruz. konserler olunca duyururum, orda da you give love a bad name patlatırız. tabi ben o şarkıyla 98 de liselerarası müzüik yarışmasına katılmıştım.derece alamadık ama olsun güzel bir anı oldu. burak ın topicine...
  9. B

    Burak Bora - Japon Balıkçısı

    burak öyle anlatmıştı. ana habere çıkmış sonra, rezil olduk fln demişti. şanssızlık işte. eşeği saldım çayıra diye taksime salacaklardı, başarılı olamamışlar. tabi haberlerde de burak'ı hedef almışlar, kötü olmuş.
  10. B

    Burak Bora - Japon Balıkçısı

    ilk kez sahnesini paylaştığım bir şarkıcıdır, edirnede barcelona diye bir klüpte verdiği konserdeydi, ben de daha o sene başlamıştım edirnede üniversiteye baba, you give love a bad name'i çalmıştı, bende söylemiştim. burak bora, haluk levent'in meşhur olduğu yani o ankara ve yollarda bulurum...
  11. B

    Edip Akbayram

    şarkılarının birçoğu çok güzel, birçoğunu da yorumlamaya çalışıyorum programlarımda zaten ama " vesikalı yarim " gerçekten apayrı bir parça.
  12. B

    Demirhan Baylan

    bir zamanlar açıklamıştı demirhan onu, istanbuldan istenmezse yani tabi bu da ordaki müzik marketler kanalıyla oluyor, denizliye veya başka bir ile, albüm gönderilemiyor.
  13. B

    Demir Demirkan

    asıl itibari ile demir de gitaristtir. arkadaşın biri üstte, gitar üzerine kendini yetiştirenler var akın eldes, serdar öztop fln demiş, kendi kafasına göre. ama o öyle değil, demir çok iyi bir gitar eğitimi aldığı los angeles'ta unutuluyor. ayrıca, ilk vokal yaptığı albümünü de Türkiye'de 27...
  14. B

    Ogün Sanlısoy

    kimdi güzel şarkı ona gelsin.
  15. B

    Cem Köksal

    yok bence var. hem hız var, hem duygu var. adam her yönden iyi ama arada sırada takıldığı oluyor ama onları da aşar sanırım zamanla.
Geri
Üst